bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,136.18 3.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,951.44 2.07%
bnb
BNB (BNB) $ 576.41 0.30%
solana
Solana (SOL) $ 151.09 4.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507936 0.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.44249 2.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151415 1.24%

Web3 topluluğu, İsrail için kripto yardım kampanyası başlatıyor

israil

Düzenlenen yardım kampanyası, Hamas saldırılarından etkilenen İsraillilere yardım etmek maksadıyla insani yardım için fon toplamayı amaçlıyor.

İsrail’e karşı devam eden saldırıların ardından, kripto sektöründeki yerel liderlerden meydana gelen bir kolektif, insani yardıma ihtiyacı olan yerinden edilmiş vatandaşlar için para toplama amacıyla Crypto Aid Israel’i kurmak için bir araya geldi.

Hamas, İsrail’e atılan 4.000’den fazla roketin ardından Gazze Şeridi’nden sızdı ve düzinelerce silahlı kişiler sınır kasabası Sderot’a ve diğer topluluklara sızarak İsrail Savunma Kuvvetleri birlikleriyle çatıştı. Şu ana kadar en az 900 İsrailli öldürüldü, 2.600’den fazlası da yaralandı. Resmi raporlara göre, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu en az 150 asker ve sivilin Gazze Şeridi’ne kaçırıldığı tahmin ediliyor.

Crypto Aid Israel, BTC, ETH, USDT, USDC vb. dahil olmak üzere bir düzineden fazla kripto para birimi biçiminde bağış toplamak için çoklu cüzdana ev sahipliği yapıyor. Bağışların yerine dağıtılması için İsrail bankası ve devlet kurumları ile birlikte hareket edilecek.

Crypto Aid Israel, kripto varlıkların yönetimi konusunda, Fireblock’un yardımını kabul etti. Yedi imza sahibinden en az dördünün fonları cüzdandan çıkarmasını gerektiren katı bir politika uygulandı. Crypto Aid Israel’deki imza sahipleri, Web3 sektörünün saygın isimleri arasındadır.

Yerel kripto organizatörü ve CryptoJungle CEO’su Ben Samocha şunları söyledi “İsrail, şu anda Hamas teröristlerinin acımasız saldırılarına maruz kalıyor. Her İsrail vatandaşı kendi hayatının ve ailelerinin hayatlarının hayatta kalması için mücadele ediyor. Desteğimize ihtiyaçları var ve biz de Crypto Aid Israel ile bunu sağlamayı amaçlıyoruz. Evlerini kaybeden ailelere yiyecek ve barınak sağlamak için gerekli fonları toplamayı umuyoruz. Ayrıca bombardımana maruz kalan İsrailli sivil halka hijyen ve tıbbi ürünler sağlamayı ve İsrail halkının şu anda karşı karşıya olduğu dehşete dair farkındalık yaratmayı da umuyoruz. Anne ve babasını cinayet veya kaçırma nedeniyle kaybeden İsrailli çocuklara kaynak sağlama konusunda özellikle umutluyuz. Lütfen bağış yapın ve kampanyamızı paylaşın; desteğiniz için teşekkür ederiz!”

Bağış yapmadan önce, olası kimlik avı dolandırıcıları ve hacker tehdidine karşı, göndereceğiz adresleri lütfen resmi web sitesindeki doğrulanan adresle karşılaştırın.

Crypto Aid Israel hakkında

Crypto Aid Israel, 42Studio, MarketAcross, Collider Ventures, CryptoJungle, Nilos, BlockchainB7, Efficient Frontier, Ironblocks Israel Blockchain Association ve Bits Of Gold gibi İsrail Web3 sektöründen önemli isimler tarafından oluşturulan ve insanı yardıma ihtiyaç duyan İsrail vatandaşlarını ve ailelerini destekleyen bir acil yardım girişimidir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala