bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,311.23 0.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,428.82 0.06%
bnb
BNB (BNB) $ 572.34 0.38%
solana
Solana (SOL) $ 161.88 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.555444 8.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.425776 3.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.12079 2.14%

Sosyal altyapı UXLINK Airdrop Voucher NFT’ler için sınırlı topluluk satışı başlattı

btch bulten kopya 2

Sosyal Altyapı UXLINK, 550.000 katılımcıdan oluşan bir topluluğu hedefleyerek Mayıs ayı başında “IN UXLINK WE TRUST” başlıklı 1. Sezon airdrop kampanyasını başlattı. Kampanyanın %50’sinden fazlası şimdiden tamamlanmış durumda. Kampanyaya katılmak, UXLINK NFT olarak bilinen ve TGE’den (Token Üretme Etkinliği) sonra tamamen açılan yerel token $UXLINK’in airdrop’unu garanti eden bir airdrop kuponunun basılmasını içerir.

Topluluk tartışmalarının ardından UXLINK, üç tür Airdrop Voucher NFT’nin sınırlı bir topluluk satışını başlattı: “MOON”, “TRUST” ve “FRENS”, NFT Marketplace’te mevcut. Her bir kupon sırasıyla 25.000, 750 ve 50 $UXLINK token değerindedir ve UXLINK NFT’leriyle aynı avantajları sunar.

Güney Kore’den bir topluluk üyesi olan PLUM, “Birçok kullanıcı UXUY puanlarının premium NFT’leri kullanmak için yetersiz olduğunu ve PRE-TGE airdrop’unu kaçırmak istemediklerini ifade etti ve topluluk satışı onlara bu önemli airdrop programına katılmak için mükemmel bir fırsat sunuyor.” dedi.

Türkiye’den Hector, topluluk satışı konusunda istekli olduğunu belirterek şunları söyledi: “UXLINK, insanların genellikle kripto varlıkları tuttuğu Türkiye’de önemli bir kullanıcı tabanına sahip. Topluluk satışının başlatılması herkes tarafından memnuniyetle karşılandı.”

Topluluk yöneticisine göre, UXLINK airdrop kuponu NFT’lerin sınırlı topluluk satışının yaklaşık iki hafta veya stoklar tükenene kadar sürmesi bekleniyor. Şu anda UXLINK projesi iyi bir nakit akışı ve bol miktarda nakit rezerviyle istikrarlı bir şekilde gelişmektedir ve topluluk satışlarından elde edilen tüm gelirler topluluk inşası ve ekolojik kalkınma için kullanılacaktır.

UXLINK, kullanıcıların ve geliştiricilerin kripto varlıklarını benzersiz sosyalleştirilmiş ve grup tabanlı şekillerde keşfetmeleri, dağıtmaları ve ticaretini yapmaları için en büyük web3 sosyal platformu ve altyapısıdır.

  • Günlük 1 milyon zincir içi/zincir dışı aktif ve 200 bin zincir içi günlük aktif kullanıcı ile 5 milyondan fazla kullanıcı kazandı.
  • 100K+ web3 destekli grup tarafından organize edilmiş kullanıcı trafiği ve etkileşimleri

UXLINK NFT satış web sitesi: https://linktr.ee/uxlinknft

İletişim bilgileri:

UXLINK Web: https://www.uxlink.io/
UXLINK Twitter : https://twitter.com/UXLINKofficial
UXLINK Telegram: https://t.me/uxlinkofficial

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala