bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,911.20 2.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,265.52 2.42%
bnb
BNB (BNB) $ 579.78 1.16%
solana
Solana (SOL) $ 182.78 5.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.600072 0.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.416761 5.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133912 5.66%

SevenX Ventures UXLINK’e yatırım yapıyor: “Dualiteden yararlanarak” Web3 sosyal ağlarında devrim yaratıyor

uxlink


SevenX Ventures, dijital çağda sosyal etkileşimi yeniden tanımlayan lider bir Web3 sosyal platformu olan UXLINK’e yaptığımız yatırımı duyurmaktan heyecan duyuyor. UXLINK’in temel sosyal ilkeler ile Web3’ün temel ethosunun kesiştiği noktada mükemmel bir denge bulduğuna inanıyoruz. UXLINK, Web3 kullanıcılarının ve proje geliştiricilerinin gerçek ihtiyaçlarını ve sorunlarını ele alarak, en hızlı büyüyen, en kaliteli sosyal ağı oluşturmak için tanıdık ilişkilerdeki güveni ve Web3’ün doğal teşviklerini kullanan yeni bir sosyal etkileşim yöntemine öncülük ediyor.

SevenX Ventures Kurucu Ortağı Jon şunları söyledi: “UXLINK, kullanıcı ihtiyaçlarını anlayarak, ağın genişlemesi için tanıdık ilişkilere duyulan güvenden yararlanarak ve Web3’ün teşvik mekanizmalarını entegre ederek önde gelen bir Web3 sosyal platformu haline geldi. UXLINK’in açık, modüler yaklaşımı geliştiricilere hedef kullanıcılarla derinlemesine bağlantı kurmaları, ağ derinliğini artırmaları ve sınırları genişletmeleri için çok yönlü bir ortam sağlıyor. UXLINK’in sosyal merkezli yaklaşımı sayesinde Web3 altyapısını ve uygulamalarını birbirine bağlayan önemli bir merkez haline geleceğini öngörüyoruz.”

Başarılar

UXLINK, “Link To Earn” tavsiye güven mekanizması ve dönüştürücü “Web3 Group” konsepti aracılığıyla kullanıcı bağlantısı ve organizasyonu için yeni bir yol sunar. Bu benzersiz protokol ve veri katmanı Web3 alanındaki geliştiricileri güçlendirmektedir. Şu an itibariyle UXLINK, 5,7 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya, 100.000’den fazla gruba, 1 milyondan fazla günlük aktif DApp kullanıcısına ve 300.000 günlük aktif zincir içi kullanıcıya sahiptir. İlk sezon airdrop’ları, 550.000’den fazla kullanıcıya ulaşarak en iyi kullanıcıların %10’unu kapsamayı hedefliyor.

Anlatılar ve ürünler

UXLINK, Web3 trafik giriş noktalarının, sosyal alışverişlerin ve altyapının birleşik bir sosyal ekosisteme entegre edilmesine öncülük etmeyi amaçlamaktadır.

SevenX Ventures:UXLINK如何通过“执两用中”突破 Web3 社交天花板?

UXLINK’in ürün paketi üç katmandan oluşmaktadır:

  1. Uygulama Katmanı: Kullanıcıların grup ortamlarında kripto projelerini keşfetmelerine, bunlara katılmalarına ve yatırım yapmalarına olanak tanıyan UX Discover ve Social DEX’i içerir ve üçüncü taraf uygulama geliştirmeyi destekler.
  2. Protokol Katmanı: Gerçek dünya ilişkilerine dayalı sosyal protokoller içerir, kullanıcıların sosyal bağlantılarına ve verilerine sahip olmalarını sağlar ve WeChat mini programlarına veya Facebook Marketplaces’e benzer geliştirici yeniliklerini destekler. Bu katman, yaygın Web3 sorunu olan veri silolarını çözer.
  3. Sosyal Likidite Katmanı: Sosyal ilişkilerin ve verilerin farklı halka açık zincirler ve DApp’ler arasında varlık haline getirilmesini ve akışkan bir şekilde hareket etmesini kolaylaştıran yeni bir altyapı. Bu temel katman, kullanıcılar ve geliştiriciler için sosyal varlıkların çeşitli blok zincirleri ve DApp’ler arasında güvenli bir şekilde aktarılmasını destekleyecektir.

Otantik sosyal etkileşimler

UXLINK, Web3 ilkelerini entegre ederek gerçek sosyal ilişkilerde devrim yaratır. Önde gelen küresel sosyal ürünlerin kullanım modelleriyle doğrulanan bir kavram olan ağ etkilerini yönlendirmek için tanıdık ilişkilere olan güveni vurgular. Otantik sosyal etkileşimler öncelikle tanıdık ilişkiler içinde kolaylaştırılır ve doğal olarak bire birden grup formatlarına geçiş yaparak ağ etkileri için sağlam bir temel oluşturur.

Yabancılarla etkileşimler veya sosyal medya gibi tanıdık olmayan sosyal ortamlarda, tanıdık olmayan ilişkiler de tanıdık olanlara geçiş yapabilir. UXLINK’in grup ortamı bu dönüşüm süreci için idealdir.

Güven ağı

UXLINK, gerçek dünyadaki sosyal ilişkileri aktararak değerli veriler üretir ve varlık ağırlıklı ve finansal bağlamlarda çok önemli olan yüksek güven ağı oluşturur. Bu güven ağı, kullanıcı sadakatini teşvik eder ve güvenli ve kârlı bir ortam sağlar. UXLINK bir veri üretim makinesi gibi hareket ederek, çeşitli veri türleri üretmek için tanıdık ilişkilerden yararlanır ve bu da kullanıcı deneyimlerini geliştirir ve veri modellerini optimize eder. Zaman içinde, UXLINK’in tanıdık ağı bir güven ağına dönüşerek kullanıcı sadakatini ve finansal katılımı teşvik eder.

Varlıklar ve Finans

UXLINK, varlık potansiyeli için üç katman öngörmektedir: mevcut varlıkların yeniden canlandırılması, yeni varlık ihracının kolaylaştırılması ve tokenler ve NFT’ler dahil olmak üzere çeşitli varlık türlerinin barındırılması. Finansal olarak, UXLINK kullanıcı katkılarını finansal fırsatlara dönüştürerek kullanıcı yararına bir ekosistem yaratır. Bu, kullanıcı etkileşimlerini finansal olarak ödüllendirici katkılara dönüştürmeyi ve kullanıcıların yalnızca platformdan değil, doğrudan katılımlarından yararlanmalarını sağlamayı içerir.

Bağlayıcı Rolü

UXLINK hem küçük hem de büyük kapalı döngülerde bir merkez görevi görür:

  1. Küçük Döngü: Kullanıcıları, ürünleri ve geliştiricileri birbirine bağlar, temel ihtiyaçları karşılar ve sağlıklı bir kullanıcı-ürün topluluğu oluşturur.
  2. Büyük Döngü: Altyapı, trafik ve uygulamalar arasında köprü kurarak Web3 pazarında etkili bir kapalı döngü sistemini kolaylaştırır.

Parçalanmış bir Web3 ortamında UXLINK, bu ikili döngüler aracılığıyla sektörün yapıştırıcısı ve bağlayıcısı olmaya hazırdır.

Üst düzey ekip

Kapsamlı internet endüstrisi deneyimine sahip A-list bir ekip tarafından yönetilen UXLINK, güçlü uygulama ve kaynak entegrasyonu yetenekleri sergilemektedir. İlk ilkelere bağlı kalarak ve gerçek kullanıcı ihtiyaçlarına odaklanarak UXLINK, Web3 sosyal alanında benzersiz bir pazar konumu ve potansiyel tekel oluşturmaktadır. Ekibin deneyimi ve bağımsız düşüncesi, hızlı ürün geliştirme ve etkili büyük ölçekli kampanyalara yön vererek müthiş yeteneklerini sergilemiştir.

Çekirdek kaynak oluşturma ve sektöre hakim olma potansiyeli

Tanıdık ilişki ağları her internet bağlamında önemlidir ve Web3’te önemli bir fırsat sunmaktadır. Tanıdık ilişkilere odaklanan ilk Web3 sosyal ürünü olan UXLINK, bu ağı hızla oluşturmakta ve rekabet avantajı kazanmaktadır. UXLINK kendi ekosistemi içinde birincil bağlamları ve değerlemeleri belirlediğinden, bu temel ağ senaryo tanımına ve kaynak fiyatlandırmasına kadar uzanmaktadır.

Kendi Kendini Güçlendiren Ağ ve Marka

Metcalfe Yasasına göre, bir ağın değeri kullanıcı sayısının karesi ile orantılı olarak artar. UXLINK, sosyal ağının kendi kendini güçlendireceği ve değerini önemli ölçüde artıracağı kritik bir kütleye hızla yaklaşmaktadır. Aynı zamanda, UXLINK’in üst düzey projelerle yaptığı işbirlikleri ve titiz kullanıcı seçimi marka itibarını güçlendirmektedir.

Web3 Uygulamaları Orta Noktada

Web3 endüstrisi uzun zamandır uygulama geliştirmeye yönelik saf ve pragmatik yaklaşımlar arasında gidip gelmektedir. UXLINK, ademi merkeziyetçilik, modülerlik ve kullanıcı merkezli özellikleri harmanlayarak bir orta yol bulmuştur. Bu dengeli yaklaşım, sorunsuz geliştirici-kullanıcı etkileşimlerini mümkün kılmakta ve büyük ölçekli Web3 uygulamalarının önünü açmaktadır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala