bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,994.41 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,937.95 1.37%
bnb
BNB (BNB) $ 566.74 2.59%
solana
Solana (SOL) $ 157.85 2.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517732 0.67%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456077 1.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150502 0.33%

Bitget PoolX ve Launchpad, CEX’ler arasında en yüksek getirilere sahip oldu

bitget btch

Bitget PoolX, Launchpad veya Launchpool’dan çok daha sık ilk arzlara ve yeni tokenlere erişim sunuyor. Hem Launchpool hem de Launchpad özünde yeni tokenler almak için mevcut varlıkları kilitleme prensibi üzerinden çalışıyor. Diğer yandan PoolX, Launchpool’un büyük ancak seyrek fırsatlarına karşın nispeten küçük hacimlerde devamlı staking fırsatları sunan daha ufak versiyonu gibi işliyor.

Chaincatcher’a göre, Bitget Launchpad PandaFarm (BBO) ve T2T2 gibi projelerle 25x yatırım getirisi sağlarken CryptoRank ise yatırımın 41,9 katı getiri ile Bitget Launchpad’i platform Launchpad’leri arasındaki getiri sıralamasında birinci sıraya koydu. Geçtiğimiz altı ay içerisinde Bitget Launchpool’daki herhangi bir havuzun en yüksek yatırım getirisi %6,59’du. Diğer yandan, en yüksek APR %329 ve ortalama APR ise %146 seviyesindeydi. PoolX ise çok daha yüksek proje listeleme hızı sayesinde daha yüksek bir potansiyel barındırıyor. Ek olarak, kullanıcılar PoolX havuzlarından istedikleri zaman çıkabiliyor ve ödüllerin saatlik dağıtımı sayesinde herhangi kayıp yaşamıyorlar.

8 Nisan’daki lansmanından bu yana PoolX, getirileri %16 ila %22 arasında olan 15 farklı proje yayınladı. Merkezi platformların çoğu Launchpad ve Launchpool katılımları için BTC, ETH veya stablecoinleri tercih ediyor ancak Bitcoin ve Ethereum’daki dalgalanmalar yüzünden token getirileri kayıplara yetişemeyebiliyor.

Bunun önüne geçmek adına, PoolX ile Bitget kullanıcıları en iyi performans gösteren CEX tokenlerinden biri olan Bitget Token (BGB)’yi stake edebiliyorlar. BGB, geçtiğimiz yıldan bu yana 7 ATH seviyesine ulaştı. 2023’ün başında BGB sadece 0,18$ seviyesindeydi ancak o zamandan bu yana %282,8 oranında bir artışa şahit oldu. Bu sırada, Bitget’in işlem hacmindeki artış ve Launchpool gibi ürünlerdeki büyümesi ile birlikte BGB, 2024’ün birinci çeyrek dönemindeki 1,38$ fiyatı gibi yepyeni seviyelere ulaştı.

Bitget’in PoolX ürünü yakın zamanda sunulmuş yenilikçi bir staking platformu. Kullanıcılar belirli kripto varlıklarını stake ederek popüler tokenler kazanabilir. Ödül dağıtımları saatlik olarak kullanıcının stake miktarının toplam stake miktarına oranı hesaplanarak dağıtılır. 8 Nisan’daki ilk projesi CHATAI’dan bu yana PoolX 14 proje daha yayınladı ve her 1-2 günde bir proje listelemesi gibi bir orana erişti. PoolX havuzlarında USDT stake etmek, %21 gibi heyecan verici bir APR oranı sunarken yerel token olan BGB’yi stake etmek %17,5 oranı ile diğer platformlardaki benzer ürünlere kıyasla üç kattan daha yüksek bir getiri oranı sunar.

Bitget, merkezi platformlar arasında hem spot hem de türev alım-satım payını sürekli olarak artırmaktadır. Kullanıcılara popüler ve değerli projelere yatırım yapma fırsatı sunmak amacıyla yola çıkan platform bugünlerde BTC, ETH, SOL ve çok daha fazlası dahil 700’den fazla listelenmiş coin ve 800 işlem çifti ile ilk 10 spot işlem platformu arasında. Yalnızca 2023 yılında bile platform 350’den fazla işlem çifti ekleyerek kullanıcıları için yatırım fırsatlarını çeşitlendirdi. Diğer yandan Bitget Wallet artık 100’ün üzerinde mainnet ve 250.000’den fazla token desteklemektedir. Zincir üzeri işlem yapma fonksiyonu sayesinde Bitget Swap, neredeyse 30 mainnet arasında zincirler arası işlem yapmaya olanak sağlar.

Hemen en popüler tokenlerin airdroplarını kazanmaya başlamak içni siz de PoolX’e katılın.

Bitget hakkında

2018 yılında kurulan Bitget, dünyanın önde gelen kripto varlık platformu ve Web3 şirketidir. 100’den fazla ülke ve bölgede 20 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren Bitget borsası, öncü Copy Trade özelliği ve diğer işlem çözümleriyle kullanıcıların daha akıllı işlemler yapmalarına yardımcı olmayı taahhüt eder. Eskiden BitKeep olarak bilinen Bitget Wallet, cüzdan işlevselliği, swap, NFT Pazar Yeri, DApp tarayıcısı ve daha fazlasını içeren bir dizi kapsamlı Web3 çözümü ve özelliği sunan dünya standartlarında çok zincirli bir kripto cüzdanıdır. Bitget, efsanevi Arjantinli futbolcu Lionel Messi ve resmi eSpor etkinlikleri organizatörü PGL de dahil olmak üzere güvenilir ortaklarla yaptığı iş birlikleri aracılığıyla bireylere kriptoyu benimsemeleri için ilham veriyor.

Daha fazla bilgi için: Web Sitesi | Twitter | Telegram | LinkedIn

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala