bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,347.24 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,138.81 0.01%
bnb
BNB (BNB) $ 608.83 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 144.08 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529353 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470636 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150511 0.21%

Wave Financial CEO’sundan FTX Açıklaması

wave financial ceosundan ftx aciklamasi

Yönetimi altında 1 milyar doların üzerinde bir kripto varlığı bulunan Wave Financial, FTX iflası sonrasında piyasayı yakından takip ediyor. Wave Financial CEO’su FTX iflası sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Wave Financial CEO’sundan FTX İflası Yorumu

1 milyar doların üzerinde bir kripto varlığı yöneten Wave Financial, kripto para borsası FTX’in çöküşünü sıfır müşteri kaybıyla yönetmeyi başardı. Şirket şimdi de diğer borsalarla ilgili potansiyel riskler konusunda uyarı veriyor. Wave Financial CEO’su David Siemer açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Gerçekten patlamadan bir ya da iki hafta önce müşteriler için FTX’te varlıklarımız vardı. Ancak neler olup bittiğini duymaya başladık ve tüm varlıkları elden çıkardık.

Başarısız kripto para borsası FTX, Kasım ayında iflas koruması için başvurdu ve yüzbinlerce müşteriyi borsada dondurulmuş fonlarla bıraktı. ABD savcıları geçen hafta eski CEO’su Sam Bankman-Fried’i dolandırıcılık ve kara para aklamayla suçladı. Siemer açıklamasında yaşanan olayların burada kalmayacağını ve daha geniş çaplı sorunlar yaşanabileceğini belirtti.

Siemer müşterilerine yaptığı açıklamada, “Beklentimiz, bazıları 10’da bile olması muhtemel olan işlevsel olarak iflas etmiş bir sürü başka borsa olmasıdır. Bu borsaların ne zaman iflasını açıklayacağı ise bilinmiyor.” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala