bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,509.55 0.67%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,951.44 2.01%
bnb
BNB (BNB) $ 571.24 2.15%
solana
Solana (SOL) $ 162.03 0.63%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517054 0.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464099 1.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150034 4.41%

Voyager Yatırımcılarına Paralarının Bir Kısmını Alma Müjdesi

Voyager Yatirimcilarina Paralarinin Bir Kismini Alma Mujdesi 2

Terra çöküşü sonrası varlıklarının büyük bir kısmını kaybeden Voyager, FTX’in varlıklarını satın alması üzerine yeni bir sayfa açmış durumda. Şirketin yatırımcılarına olan borcunu ödeyememesi ve birçok dava ile karşılaşması üzerine girdiği durumda, bu yeni dönem ile birlikte yeniden şekilleniyor. Son olarak ortaya çıkan yeni belgeler ise yatırımcıların kaybettiği varlıkların yüzde 72‘sini geri alabileceklerini gösteriyor.

Voyager Yatirimcilarina Paralarinin Bir Kismini Alma Mujdesi

Voyager Yatırımcılarına Paralarının Yüzde 72’sini Geri Alabilir

Kısa bir süre önce FTX‘in Voyager’ı satın aldığını sizlerle paylaşmıştık. İlk olarak bu satın alımın sadece FTX’e getiri sağladığını belirten Voyager avukatları, daha fazla engel olamamış ve FTX şirketin varlıklarını satın almıştı. Bunun üzerine devam eden davada ortaya çıkan yeni detaylara göre, Voyager yatırımcıları FTX.US ile yapılan geçici bir anlaşma kapsamında hesaplarının değerinin yüzde 72’sini geri alabilecekler.

Ancak bu noktada konunun kesinliğe sahip olmadığını belirtelim. Öyle ki ABD iflas hakimi Michael Wiles, mahkeme duruşması sırasında, satışın Voyager’ın alacaklılarının onayını alana kadar nihai olmayacağını söyledi ve şunları ekledi:

“Bu planların gerçekleşmemesi durumunda, bu anlaşmanın hayatta geçebilecek hiçbir parçası kalmaz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala