bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,317.23 0.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.31 0.71%
bnb
BNB (BNB) $ 608.22 0.01%
solana
Solana (SOL) $ 143.22 2.83%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529698 0.69%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469356 1.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150219 0.78%

Vauld, Hint Yetkililerinin Kararı ile İlgili Açıklama Yaptı

vauld hint yetkililerinin karari ile ilgili aciklama yaptiass 1

Kripto piyasalarında düşüş sonrası iflas eden şirketler arasında yer alan Vauld, zor günlerden geçmeye devam ediyor. Kısa süre önce belirttiğimiz üzere Hindistan ekonomik suçlara bakan İcra Müdürlüğü, Vauld‘a ait 46.4 milyon dolar değerindeki varlığı dondurduğunu açıklamıştı. Bunun üzerine Vauld, Hint yetkililerin varlıklarını dondurma kararını doğru bulmadıklarını açıkladı.

Vauld’dan Hint Yetkililerinin Kararı ile İlgili Açıklama

Kripto kredi platformu Vauld, Hint yetkililerin varlıklarını dondurma kararına saygıyla katılmadıklarını söyledi.

vauld hint yetkililerinin karari ile ilgili aciklama yaptiadf

Vauld’un açıklaması, kripto borç verenin araştırmacılara belirli belgeler sağlamak için ED çağrılarını aldığını ve bunlara uyduğunu söyledi. Dondurma kararının, platformun eski bir müşterisine ait olan ve o zamandan beri devre dışı bırakılan bir hesapla bağlantılı olduğunu da ekledi. Vauld ayrıca sıkı müşteri tanımlama protokollerini izlediğini ve yaptırım eyleminde hayal kırıklığını dile getirdiğini söyledi.

Vauld, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Şirketin, müşterilerinin ve tüm paydaşların çıkarlarını korumak için en iyi hareket tarzımız hakkında yasal tavsiye arıyoruz. İcra Müdürlüğü ile tam bir işbirliği yaptık ve müşterilerin kripto para birimlerine sahip olmaları ve işlem yapmaları için güvenli bir yer olmaya devam etmemizi sağlamak için işbirliğimizi genişletmeye devam edeceğiz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala