bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,755.62 0.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,947.60 2.36%
bnb
BNB (BNB) $ 570.85 2.43%
solana
Solana (SOL) $ 163.55 1.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516027 0.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464442 0.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150168 3.92%

Ünlü Pop Şarkıcısı Billie Eilish Metaverse Dünyasına Giriyor

Ünlü Pop Şarkicisi Billie Eilish Metaverse Dünyasina Giriyor

Metaverse sektörü tüm hızıyla şirketleri, kurum ve kuruluşları, sanatçıları ve ünlüleri bünyesine katmaya devam ediyor. Son olarak popüler pop şarkıcısı Billie Eilish de metaverse alanına katılarak ticari marka başvurusunda bulundu. Eilish’in başvurusunda NFT, dijital paralar ve dijital ürünler yer alıyor.

Ünlü Pop Şarkicisi Billie Eilish Metaverse Dünyasina Giriyor

Billie Eilish Metaverse Dünyasına Katılan Ünlüler Arasına Katıldı

Özellikle Meta’nın (Facebook) yaptığı metaverse lansmanı sonrası popülaritesini hızla artıran metaverse sektörü, birçok önemli şirketin bu alanda yatırım yapmasıyla birlikte birden odak noktası hâline geldi. Adidas, Nike ve JPMorgan gibi dev isimlerin sektöre adım atması küresel güveni önemli ölçüde artırırken, Snoop Dogg gibi dev takipçili ünlülerin alana katılması platformların da bilinirliğini artırdı.

Billie Eilish’ın da metaverse başvurusunda bulunması, ileriye dönük birçok ürünün ilk sinyali olabilir.

Son olarak son dönemde enerji içeceği şirketi Monster, ünlü basketbol oyuncusu Kobe Bryant, Lamborghini, LOL ve Tencent gibi büyük isimlerde metaverse alanında ticari marka başvurularında bulunduklarını belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala