bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,319.23 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.44 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 611.11 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 143.70 1.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527372 0.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473057 0.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150892 0.19%

Ukraynalı Kripto Borsası Kuna’nın Kurucusu, Binance’i Suçladı

Ukraynali Kripto Borsasi Kunanin Kurucusu Binancei Suçladi

Ukraynalı kripto borsası Kuna kurucusu Michael Chobanian, Binance kripto borsasının küresel yaptırımlara rağmen Rus hükümetiyle çalıştığını ve bir süredir çalıştığını iddia etti.

CoinDesk ‘e verdiği röportajda Chobanian, Binance’in CEO’su Changpeng Zhao’nun Şubat ayı sonlarında Ukrayna’yı işgal etmesinin ardından Binance’in Rusya ile ilişkilerinde nerede durduğuna karar vermesi gerektiğini söyledi.

Ukraynalı Kripto Borsası Kuna’nın Kurucusu Binance’i Kınadı

Hatırlarsanız 2019’da , Binance’in CEO’su Changpeng Zhao Rusya’yı “ana pazarımız” olarak nitelendirmiş ve “her zaman herhangi bir toplulukta, özellikle Rusya’da ortaklar arıyoruz” demişti. Bloomberg ile yakın tarihli bir röportajda Zhao , finansal yaptırımların “kriptoya özgü bir sorun” olmadığını ve tüm Rusları kripto borsasından engellemenin “etik dışı” olacağını da belirtmişti.

Bu noktalara değinen Kuna’nın kurucusu Michael Chobanian konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“Binance ile ilgili sorun sadece her iki tarafta da çalışmaya devam etmeleri değil, savaştan önce Rus hükümetiyle işbirliği göstermeleri ve bildiğim kadarıyla hala Rus hükümetiyle işbirliğine devam etmeleri.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala