bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,602.77 1.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,913.74 0.30%
bnb
BNB (BNB) $ 568.73 2.83%
solana
Solana (SOL) $ 145.06 0.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501611 0.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.433504 0.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150055 0.90%

Ukraynalı Bakan Federov Kripto Bağışlarına Teşekkür Etti

ukraynali bakan federov kripto bagislarina tesekkur etti2

Ukrayna Dijital Dönüşüm Bakanı Mihailo Fedorov, Ukrayna’nın Rusya’ya karşı mücadelesine destek için kripto paralarla bağışta bulunanlara teşekkür etti.

Bugün yaptığında Twitter paylaşımında kripto para yardım kuruluşu Aid for Ukraine‘ya bağışta bulunanlara atıfta bulunan Fedorov, elde edilen gelirle çelik yelek ve diğer teçhizatlarla askerlerin donatıldığını aktardı.

Aynı zamanda Zelenskiy‘nin Başkan Yardımcısı da olan Fedorov, kriptonun iyi kullanıldığını vuguladı.

Ukraynalı Bakan Fedorov Kripto Topluluğuna Paskalya Mesajını İletti

Rus saldırısının başlamasından sadece birkaç gün sonra, Ukrayna hükümeti, blok zinciri hizmeti Everstake ve kripto borsa şirketi FTX ile işbirliği içinde DAO olan Aid for Ukraine’e savunma çabası için kripto para birimi toplama yetkisi verdi.

Bakan Fedorov, hafta sonu boyunca birkaç Twitter paylaşımında bulunarak kripto paralarla gelen yardımlarla neler yapıldığını anlattı. Bakan, kamyonet alımı, askeri giysi ve ekipman alımlarında kriptonun etkili olduğunu söyledi.

Ukrayna, 1 ay önceki bir rapora göre kripto fonunda 100 milyon dolar toplamıştı. Ülke topraklarındaki savaş son gelen haberlerin ardından yeniden kızışmışlık göstermekte.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala