bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,012.15 1.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,219.87 1.80%
bnb
BNB (BNB) $ 597.42 0.68%
solana
Solana (SOL) $ 138.20 0.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51532 0.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459096 0.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14431 1.89%

UBS Bankası, Kripto Varlık Çalışmalarını Hızlandırıyor

ubs bankasi kripto varlik calismalarini hizlandiriyor

İsviçre merkezli dünyanın en büyük bankalarından birisi olan UBS, müşterilerine gerçek varlıklar satın almalarına olanak sağlayan yeni kripto çalışmalarını hızlandırıyor. UBS, müşterilerine bu konuda bir uyarıda bulundu.

UBS’nin Dijital Varlık Girişimi Stablecoin’leri İçermeyecek

UBS’nin İcra Kurulu Başkanı Ralph Hamers yaptığı son açıklamada, İsviçre merkezli UBS’nin müşterilerine gerçek varlık satın alımlarına olanak sağlayacak dijital hizmetler sunmaya çalıştığını ancak müşterilerine sadece algoritmaya dayalı stablecoinlerden uzak durmalarını tavsiye edeceklerini belirtti.

Hamers Milano’da katıldığı bir finansal eğitim konferansında öğrencilere “Para gibi gerçek varlıkların herhangi bir dijital uygulamasına giderseniz sizlere yardımcı olabiliriz ve yeni hizmetimizle bunu sağlayacağız.” ifadesini kullandı. UBS bu hizmetini müşterilere altının “tokenleştirilmesini” sunduğunu belirtti. Ralph Hamers “UBS aracılığıyla kripto altın satın alımı gerçekleştirebilirsiniz. İki dakika içinde uygulamanızda altının olduğunu ancak altının bankamızın kasasında da olduğundan emin oluyoruz.” dedi.

ubs bankasi kripto varlik calismalarini hizlandiriyor 2

UBS İcra Kurulu Başkanı son olarak “gerçekten sadece algoritmalarla belirlenen kripto dünyasına girmek isteyen müşterilerimiz için bu alana giriş yapmamaları konusunda tavsiyelerde bulunacağız.” sözlerini kullanarak bankanın algoritmik stablecoinlere sıcak bakmadığını bir kez daha göstermiş oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala