bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,029.96 0.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,127.24 1.24%
bnb
BNB (BNB) $ 578.04 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 173.28 2.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521917 0.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.483548 0.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153824 0.54%

Ubisoft, Rabbids Serisi için The SandBox ile Ortak Oldu

Ubisoft Rabbids Serisi için The SandBox ile Ortak Oldu

Metaverse sektörü küresel olarak hızla büyümeye devam ediyor. Daha önce de sizlerde birçok kez dev şirketlerin metaverse adımlarını paylaşmıştık. Son olarak bunlara bir yenisi daha eklenmiş durumda. Öyle ki oyun devi Ubisoft, oyun serisi Rabbids için metaverse projesi The SandBox ile ortaklık kurdu.

the sandbox metaverse gelistirme programi baslatti

Ubisoft Rabbids Oyununu The SandBox ile Metaverse’e Taşıyor

Metaverse platformu The Sandbox, oyun yapımcısı Ubisoft ile yaptığı ortaklık ile dikkatleri üzerine çekti. Ek olarak Ubisoft ise ortaklık ile birlikte metaverse çalışmalarını hızlandırmış durumda. Öyle ki şirket Rabbids karakterlerinin ve öğelerinin ‘voxelized’ versiyonlarını oluşturmaya başladı bile.

Ubisoft’un Yeni İş ve Ortaklıklar Kıdemli Müdürü Guillaume Mammi, konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“The Sandbox, Rabbids dünya istilalarının uzun listesine eklenen yeni ve eğlenceli bir oyun alanı ve Ubisoft’un markaları için bir metaverse deneyimi denemesi için harika bir fırsat.”

Son olarak Ubisoft için NFT ve metaverse sektörünün yeni bir şey olmadığını belirtelim. Öyle ki şirket kendi NFT projesi Quartz ile oyuncularından tepki toplamış ancak çalışmalarına devam edeceğini açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala