bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,071.17 0.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.26 0.62%
bnb
BNB (BNB) $ 590.57 0.20%
solana
Solana (SOL) $ 147.48 0.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529811 1.24%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460158 1.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.16109 2.65%

Twitter CEO’su Parag Agrawal, Web3 Hakkında Konuştu

twitter ceosu parag agrawal web3 hakkinda konustu

Kısa bir süre önce Twitter‘ın eski CEO’su Jack Dorsey görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Bu duyurunun hemen ardından yerine CEO olarak Parag Agrawal‘ı atanmıştı. Twitter yeni CEO’su Parag Agrawal, gelişen Web3 teknolojisinin Twitter için öneminden bahsetti.

Parag Agrawal: Web3 Twitter için Bir Fırsat

Yeni atanan Twitter CEO’su Parag Agrawal, Twitter’ın dördüncü çeyrek kazanç çağrısında, Web3 hakkında konuştu. Ayrıca bu Agrawal’ın Kasım sonunda giden Jack Dorsey’i devralmasından bu yana CEO olarak ilk kazanç çağrısı oldu.

twitter in basina hindistanli agrawal getirildi abd de hintli ceo pandemisi patl 1638292002
Twitter CEO’su Parag Agrawal

Twitter üzerinden gönderilen bir soruya yanıt olarak Parag Agrawal, şu şekilde yanıt verdi:

Kripto para birimini, DeFi projelerini ve en büyük blok zincirlerinin üzerine inşa edilen tüm merkezi olmayan teknoloji ve uygulamaları içeren daha geniş kripto ekosistemini düşünüyorsanız, fark ettiğiniz şey şudur: problemleri çözmekle inanılmaz miktarda geliştirici enerjisi var.

Agrawal, ayrıca bu enerjinin “tüm ekosistemin ekosistemde neler olup bittiğini öğrenmek için gittiği yer” olarak tanımladı. Bunun yanında Agrawal Web3 teknolojisinin Twitter için bir fırsat yarattığını da sözlerine ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala