bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,712.80 2.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,963.31 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 595.99 0.72%
solana
Solana (SOL) $ 145.25 0.14%
xrp
XRP (XRP) $ 0.50417 0.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.44875 1.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143276 0.04%

Türkiye’de ve Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 8 – 14 Ekim

Turkiyede ve Dunyada Haftanin Trend Coinleri 8 14 Ekim

Kripto para piyasası dalgalı bir dönemden geçiyor. Hemen hemen her gün yeni bir düzenleme haberi gelirken, piyasalardaki fiyatlar da oldukça dalgalanmış durumda. Diğer taraftan lider kripto Bitcoin‘in (BTC) 19.000 dolar bandında takılı kalması da altcoin’leri etkilemiş durumda. Ancak bazı kripto paralar trend olmayı sürdürüyor. Gelin CoinGecko‘nun hazırladığı haftanın trendleri listesine birlikte inceleyelim.

Türkiye’de Haftanın Trend Coinleri! 8 – 14 Ekim

Kripto paralar arasında bu haftanın trendi EthereumPoW oldu. Ethereum’un PoS’a geçişiyle yollarını ayıran ETHW, yeni projeler ve yatırımlar aramaya devam ederken fiyat bazında ise pek iyi günlerden geçmiyor. Ancak yine de projenin yerel coin’i trendlerde ilk sırada yer almayı başardı.

Listenin ikinci sırasında ise haftanın trendleri listenin son dönemdeki vazgeçilmez ismi Terra Luna Classic ve devamında USTC yer aldı. Yaşadığı anlık yükselişler ile yatırımcısının dikkatini çekmeyi başaran Terra Classic ekosistemi, oldukça dalgalı fiyatlanmalar yaşıyor. Öyle ki CoinGlass verilerine göre geçtiğimiz haftanın en çok tasfiye edilen 3. varlığı LUNC oldu. Bu da listede üst sıralarda yer almasının nedenlerinden biri.

Listenin 4. sırasında ise lider kripto Bitcoin (BTC) yer alıyor. Lideri ise sırasıyla Bone ShibaSwap ve STEPN takip ediyor.

Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 8 – 14 Ekim

Kripto para sektöründeki trend coinler söz konusu olduğunda Türkiye ve dünya arasındaki kripto paraların farklı olması oldukça alışıldık bir durum. Bu noktada küresel kripto para toplulukları da oldukça öne çıkıyor. Bu haftadaki CoinGecko trendler listesinde dünyada ilk sırada AssetMantle (MNTL) yer alıyor.

AssetMantle, içerik oluşturucuların ve koleksiyoncuların Blockchain ağlarındaki dijital varlıkları güvenli bir şekilde basmasına, sahiplenmesine ve ticaretini yapmasına olanak tanıyan çok araçlı bir NFT pazar yeri tool’u olarak tanımlanabilir. Projenin son dönemde yaptığı topluluk çalışmaları ile hızlı bir üne kavuşan proje, haftanın trendleri listesinde de üst sıralara çıktı.

Listenin ikinci sırasında GMX yer alırken, 3. sırada Türkiye’den de alışık olduğumuz LUNC yer alıyor.

AssetMantle GMX Terra Luna Classic Evmos Quant TerraClassicUSD EthereumPoW Optimism

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala