bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,450.27 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,152.28 0.22%
bnb
BNB (BNB) $ 612.18 0.70%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527523 0.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471353 1.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150558 0.72%

Türkiye’de ve Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 24 – 30 Eylül

Turkiyede ve Dunyada Haftanin Trend Coinleri 24 30 Eylul1

Kripto para piyasası oldukça aktif bir dönemden geçiyor. Bir taraftan Bitcoin (BTC) oldukça dalgalı bir grafik çizerken, diğer taraftan altcoin’ler lider kriptoyu takip ediyorlar. Bu noktada yeni nesil projeler ve yaşanan gelişmeler ile birlikte popülaritesi artan kriptoların sayısı da bir hayli fazla. Gelin bu hafta hangi coin’ler trend olmuş CoinGecko‘nun verileri ile inceleyelim.

Türkiye’de Haftanın Trend Coinleri! 24 – 30 Eylül

Kripto para sektöründe Türkiye oldukça önemli bir konumda bulunuyor. Birçok noktada hem etkinlikler hem de projeler söz konusu olduğunda oldukça aktif bir ülke olan Türkiye, piyasalarda da oldukça aktif. Türkiye’de bu hafta trendler listesinde üst sırada yer alan Coin ise hiç de şaşırtıcı olmayan bir şekilde LUNC oldu. Yaşadı fiyat artışı ile yatırımcılarının dikkatini çeken LUNC, Türkiye’de oldukça ilgi görmüş durumda.

Listenin ikinci sırasında ise son dönemde adını sık sık gündeme taşımayı başaran EthereumPoW (ETHW) yer alıyor. Ethereum’un Merge ile PoS’a geçişine karşı çıkan bir grubun ağı fork’laması ile ortaya çıkan proje, sadece ETH desteği sunabiliyor. Ancak birçok borsa tarafından listelenmeye başlayan varlık, yatırımcıların da dikkatini çekmeyi başardı.

CoinGecko‘nun sunduğu listenin üçüncü sırasında bu listelerin vazgeçilmez ismi STEPN yer alıyor. Ülkemizde ilgi ile takip edilen STEPN, sık sık trenler listesinde üst sıralarda yer alıyor.

Listenin devamı ise şu şekilde; Sweat Economy, Bone ShibaSwap, CEEK Smart VR, USTC.

Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 24 – 30 Eylül

Haftanın trendleri listemizde globale baktığımızda ise benzer bir tablo görmek mümkün. Yaşadığı anlık yükselişler ve ağın yaşadığı gelişmeler ile birlikte üst sıralara taşınan LUNC, bu hafta dünyanın da en trend coini olmayı başardı. Listenin ikinci sırasında Evmos yer alırken, Batlle Infinity ve Cosmos Hub takipte kaldılar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala