bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,345.36 4.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,937.84 1.29%
bnb
BNB (BNB) $ 553.61 4.16%
solana
Solana (SOL) $ 131.42 4.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512531 2.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.446417 1.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.12667 4.19%

Türkiye, Kripto Kullanan Ülkeler Arasında Önde Gelen Bir Konumda

turkiye kripto kullanan ulkeler arasinda onde gelen bir konumdaef

Kripto para birimleri birçok alanda benimsenmeye başladı. Özellikle Türkiye bu konuda oldukça ön plana çıkmaya başladı diyebiliriz. Binance Türkiye Genel Müdürü Mücahit Dönmez, Türkiye’nin dünyada kripto para kullanan ülkeler arasında önde gelen bir konumda bulunduğunu ve blokzincir konusunda proaktif bir rol oynadığını belirtti. 

Türkiye’nin Blokzincir Konusundaki İradesi, Sektöre Küresel Bir İvme Kazandıracak

Kamu tarafından atılan adımların ve blokzincir teknolojisine verilen önemin sektör için büyük bir kazanım olduğunu gösterdiğini belirten Dönmez, “Türkiye’nin blokzincir konusundaki iradesi, küresel anlamda sektöre önemli bir ivme kazandıracağını gösteriyor ve Binance olarak biz de yaptığımız çalışmalar desteğiyle bu ivmeye katkı sağlıyoruz.” dedi.

Binance tarafından desteklenen Teknoloji ve İnovasyon Zirvesi’nde açıklamalarda bulunan Mücahit Dönmez, kripto ekosisteminin farklı toplulukları dahil ederek farklı perspektifleri ve deneyimleri teşvik ettiğini vurguladı. 

Dijital Cüzdanlar Merkeziyetsiz Ekonomi için Başlı Başına Bir Devrim

Dijital varlıkları ve yönetişim süreçleri üzerinde daha fazla kontrole sahip olmalarını sağladığını aktaran Dönmez, bu güçlendirmenin, bireyleri fikirlerinin, projelerinin ve katkılarının sahipliğini almaya teşvik ederek bir inovasyon kültürünü teşvik ettiğini belirtti.

Dönmez, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Vurgulanması gereken önemli noktalardan biri de paranın özgürlüğü. Binance olarak kurulduğumuz günden bu yana paranın özgürlüğü yaklaşımını geliştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala