bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,822.10 1.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,193.80 1.18%
bnb
BNB (BNB) $ 594.39 0.10%
solana
Solana (SOL) $ 137.22 0.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51399 0.87%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458642 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143907 1.06%

Tron DAO, USDD Depeg Yaşarken Binance’den Yüklü TRX Çekti

Tron DAO USDD Depeg Yaşarken Binanceden Yüklü TRX Çekti

Kripto para piyasalarında kritik olaylar yaşanmaya devam ediyor. Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gün içince yüzde 10’un üzerinde değer kaybederken kripto para piyasası küçülmeye devam ediyor. Diğer taraftan TRON ağında piyasaya sürülen yeni stablecoin USDD, yüzde 1.27’lik bir depeg ile karşı karşıya. Bu durum akıllara UST’yi getirirken, Tron DAO Binance’den yüklü miktarda TRX çekti.

Tron DAO, USDD Depeg’i Sonrası Binance’den 2.5 Milyar Dolarlık TRX Çekti

Bugün resmi Tron DAO hesabı tarafından paylaşılan bir tweet’e göre, Genel Blockchain endüstrisini ve kripto pazarını korumak için Tron DAO Reserve, Binance’den 2.5 milyar TRX çekti.

Tron’un yeni stablecoin’i USDD’nin fiyatı Pazartesi günü büyük kripto ticaret platformlarında 0.97 dolara kadar depeg yaşamış ve yatırımcıların akıllarına UST’yi getirmişti. Bunun üzerine Blockchain analiz şirketi Nansen, UST’nin UST depeg’inde sermaye sağlayan fonlardan birinin aktif olarak daha büyük miktarlarda USDD ve diğer stablecoin’leri transfer etmeye başladığını da tespit etti.

Diğer taraftan araştırmacı analist Resdegen, stablecoin’in desteğine bakıldığında USDD’nin yalnızca yüzde 92 oranında teminatlı olduğunu söyledi. Bu da akıllara USDD’nin geleceği hakkında büyük soru işaretleri getirdi.

USDD şu anda 0.96 dolar bandında fiyatlanıyor. Güncel fiyat ise şu şekilde:


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala