bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,313.23 0.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.16 0.38%
bnb
BNB (BNB) $ 613.82 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.02 4.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523022 1.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468374 2.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149822 1.92%

Tomorrow Crypto, SPAC Anlaşması ile Halka Açılmayı Planlıyor

tomorrow crypto spac anlasmasi ile halka acilmayi planliyora

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) madencilik altyapısı şirketi Tomorrow Crypto, Nasdaq listesindeki Globalink Investment (GLLI) ile SPAC anlaşmayı yaparak halka açılmak istiyor.

Tomorrow Crypto ve Globalink’in birleşmesinin değerinin 310 milyon dolar olduğu açıklandı. Birleşme, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) dosyasına göre hissedar ve düzenleyici onayına tabi olarak 2022’nin 4. çeyreğinde kapanacak.

Tomorrow Crypto Halka Açılacak

Kripto madenciliği altyapı şirketi Tomorrow Crypto, Nasdaq listesinde yer alan Globalink Investment Inc. ile SPAC birleşmesi yoluyla halka açılmayı düşünüyor.  

tomorrow crypto spac anlasmasi ile halka acilmayi planliyoras

Detay vermek gerekirse özel amaçlı satın alma şirketleri (SPAC) ile birleşmeler, son yıllarda halka açılmanın yaygın bir yolu olarak karşımıza çıkıyor. SEC, Mart ayında 2020-21’deki tüm ilk halka arzların yarısından fazlasının bir SPAC kullanılarak gerçekleştirildiğini bildirmişti.

Tomorrow Crypto CEO’su Mingliu Wang yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Tomorrow Crypto, sürekli gelişen blokzincir pazarında daha fazla büyüme fırsatı yakalayabilecek. Ayrıca, birleşik ekiplerimiz ve uzmanlığımız sayesinde Tomorrow Crypto’nun dünyanın önde gelen profesyonel kripto madenciliği oyuncularından biri ve küresel blockchain ekosisteminin önemli bir destekçisi olmak için kendisini daha iyi konumlandırabileceğine inanıyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala