bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,550.29 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.69 0.30%
bnb
BNB (BNB) $ 612.11 0.72%
solana
Solana (SOL) $ 144.53 2.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533985 1.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477768 0.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151579 0.14%

Togg’un CEO’su, Avalanche Ortaklığındaki Yol Haritasını Paylaştı

IMG 2083

Avalanch Summit 2022 tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Togg + Avalanche panelinde konuşan Togg’un CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, otomobil ve Blockchain‘in geleceğini konu aldı. Son dönemde kullanıcı standartlarının değiştiğine değinen Karakaş, şu ifadelere yer verdi:


“Kullanıcı beklentisi değişiyor teknoloji daha akıllı araçlar üretmemize imkan veriyor ofislerimizde evimizdeki değişim araçlara yansıyor geçmişte akıllı telefonlar iöçin yaşanan şey araçlar için yaşanıyor.”

Togg'un CEO'su, Avalanche Ortaklığındaki Yol Haritasını Paylaştı

Karakaş’ın panelinde en dikkat çekilen nokta ise şüphesiz güvenlikti. Her anlamda güvenliğin birinci öncelik olduğunu belirten Togg’un CEO’su, bu güvenlik standartlarının gelişen teknolojiler içinde çok mühim olduğunu belirtti.

“Beygir gücü güzel bir şey. Hız ve güvenlik açısından bular oldukça önemli.”

Ek olarak Avalanche ile birlikte gelişimlerini sürdüreceklerini belirten Karakaş, Togg’un akıllı sözleşmeleri kullandığı alanları ve yol haritalarını paylaştı.

Karakaş’ın sunusunda yer aldığı üzere Togg, akıllı sözleşmeleri altı farklı alanda kullanacak. Bu akıllı sözleşmeler, tedarik zinciri lojistiği, Ticari sözleşmelerin düzenlenmesi, Togg Akıllı Cihazları için dijital kimlikler, MPR’den sonra parça ve bileşenlerin takibi ve karbon ayak izi analizi için kullanılacak.

Screen Shot 2022 03 24 at 16.16.46

Bunların devamında Togg’un yol haritasını bizlere sunan Karakaş’ın sunusunda yukarıdaki gibi bir yol haritası ile kaşılaştık.

Yol haritasında belirtildiği üzere Togg, 2022’nin ikinci çeyreğinde akıllı sözleşme testlerine başlarken, tokenomik çalışmaları da yine bu dönemde devreye girecek. 2022’nin 3. çeyreğince tohum dönemine girecek olan Toggen, devamına ITO gerçekleştirecek ve planlara göre devamında Toggen kullanıcıları ile buluşacak.


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala