bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,518.29 0.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,157.36 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 614.51 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 144.74 2.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52653 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470916 1.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151469 0.28%

TerraForm Labs Şirketinin Hukuk Ekibi İstifa Etti

terraform labs sirketinin hukuk ekibi istifa etti

Terra blockchain ağının stablecoin’i olan Terra USD (UST) ve kripto para birimi Terra’nın (LUNA) değer kaybetmesi sonrasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Terra’nın arkasındaki şirket olan TerraForm Labs’ın şirket içindeki Hukuk Departmanı’nda çalışan kişilerin istifa ettiği iddia edildi.

Terra Şirket İçindeki Hukuk Çalışanlarını Kaybetti

Terra’nın UST ve Terra’da (LUNA) yaşananlar herkesin bildiği bir konu. Yaşanan talihsiz olaylar sonrasında Terra’nın arkasında olan TerraForm Labs şirketinde de olumsuz olaylar yaşanmaya devam ediyor. UST ve LUNA’nın çöküşü sonrasında şirketin içindeki hukuk bölümünde çalışan kişiler istifa etti.

terraform labs sirketinin hukuk ekibi istifa etti 2

Terra’nın genel danışmanı olan Marc Goldich, dava ve düzenleyici danışmanı Noah Axler’ın yanında Terra’nın baş kurumsal danışmanı Lawrence Florio da dahil olmak üzere pek çok üst düzey isim şirketten istifa etmiş durumda. Konu hakkında kişilerden ya da TerraForm Labs bir açıklama yapmamış olsa da kişilerin LinkedIn profilleri artık Terra’da çalışmadıklarını gösteriyor. Şirketin hukuk departmanında yaşanan bu toplu istifa olayı sonrasında şirketin iş sorumlulukları şirketin dışında olan bir avukat tarafından yürütülüyor. Son olarak kripto para yatırımcıları, Terra’nın hukuk bölümde çalışan kişilerin istifa etmesine tepki gösterirken, Terra’da farklı pozisyonlarda çalışan kişiler de şirketten istifa etmiş durumda.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala