bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,430.99 2.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.96 2.87%
bnb
BNB (BNB) $ 607.63 0.95%
solana
Solana (SOL) $ 144.86 5.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519227 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467445 2.96%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14964 3.72%

Tencent Cloud, Strange Universe Technology ile İş Birliği Yaptı

tencent cloud web3 sirketi strange universe technology ile is birligi yapti

Kripto para ekosisteminde ve web3 alanında yapılan anlaşmalar, yatırımlar son dönemlerde hızla artmaya başladı. Çin merkezli teknoloji devi Tencent’in bulut bilişim hizmetleri kolu olan Tencent Cloud, Web3 şirketi Strange Universe Technology ile sanal gerçeklik (VR) alanları oluşturmak için güçlerini birleştirdi.

Tencent Cloud, Strange Universe Technology ile Anlaşma Yaptı

Bulut bilişim hizmetleri şirketi Tencent Cloud, Web 3.0 şirketi Strange Universe Technology ile işletmeler için sanal gerçeklik (VR) alanları oluşturmak adına bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

tencent cloud web3 sirketi strange universe technology ile is birligi yapti

İşletmelere etkinlikler için 3B sanal setler kuran bir şirket olan Strange Universe Technology, bu anlaşma ile faaliyetlerini genişletecek.

Tencent Cloud yaptığı açıklamada, gerçek zamanlı bulut oluşturma hizmeti de olmak üzere VR ile ilgili ürünlerini ve bulut hizmetlerini Strange Universe’nin sanal gerçeklik platformuna sağlayacağını söyledi.

Geçtiğimiz haziran ayında Tencent’in oyun departmanı başkanı, önümüzdeki beş yıl için işletim sistemlerini ve VR donanım geliştirmesini büyüteceğini belirtti. Başkan, şirkette genişletilmiş gerçeklik (XR) biriminin kurulduğunu ve teknoloji devinin VR planları olduğunu ifade etti.

Ayrıca geçtğimiz kasım ayında Tencent CEO’su Pony Ma, metaverse’ün şirketi yeni zirvelere yükseltebileceğini dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala