bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,475.27 0.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.29 0.35%
bnb
BNB (BNB) $ 610.01 0.45%
solana
Solana (SOL) $ 144.17 2.20%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531598 0.95%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474077 0.56%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150872 0.31%

Temsilciler Meclisi Liderinden SBF Açıklaması

temsilciler meclisi liderinden sbf aciklamasi 2

Geçtiğimiz günlerde Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi Komite Lideri Maxine Waters, 13 Aralık tarihinde görülecek olan FTX soruşturması için Sam Bankman-Fried’i ifade vermeye davet etmişti. Waters’ın çağrısına olumsuz yanıt veren SBF’nin bu yanıtı ardından Waters açıklama yaptı.

Sam Bankman-Fried Tanıklık Yapmak İçin Yeterli Veriye Sahip

Amerika Birleşik Devletleri Temsilciler Meclisi Lideri Maxine Waters, önümüzdeki hafta Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi’nde düzenlenecek olan başarısız kripto para borsası FTX duruşmasına, borsanın kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried’i de davet etmişti. Sam Bankman Fried, bu davete verdiği yanıtta, FTX çöküşüyle ilgili hala araştırmalar yaptığını ve bu sebeple büyük bir ihtimalle katılamayacağını belirtti.

temsilciler meclisi liderinden sbf aciklamasi

Sam Bankman-Fried’in bu yanıtı sonrasında Maxine Waters, SBF’nin bahanesine inanmadığını belirtti. Maxine Waters konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

FTX CEO’su olarak rolünüze ve son birkaç haftadaki medya röportajlarınıza dayanarak, şimdiye kadar sahip olduğunuz bilgilerin tanıklık için yeterli olduğu bizim için açık.

Sam Bankman-Fried, daveti reddettiği açıklamada düzenlenecek olan yeni FTX duruşmalarına katılabileceğinin sinyalini vermişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala