bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,210.20 0.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,134.36 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 608.61 0.31%
solana
Solana (SOL) $ 143.49 2.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528567 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475675 0.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150662 0.17%

Talos, Artan Talep Sonrası Likidite için Amber ile Anlaştı

Talos Artan Talep Sonrasi Likidite icin Amber ile Anlasti

Kripto para sektöründe artan talep, beraberinde hem yatırımların hem de müşterilerin artmasına neden oluyor. Bu noktada projeler de operasyonlarını büyütmek için yeni ortaklıklar veya satın alımlar yapabiliyorlar. Son olarak kurumsal ticaret platformu Talos da artan talep sonrası likidite desteği için Amber Group ile anlaştı.

Talos Artan Talep Sonrasi Likidite icin Amber ile Anlasti 2

Talos, Artan Talep Sonrası Likidite için Amber ile Çalışacak

Kripto para şirket ve projelerinde en öne çıkan konulardan biri de şüphesiz likidite. Artan kullanıcı trafiği nedeniyle yeterli likiditeye sahip olmayan projeler bu noktada sorunu çözmem adına likidite sağlayıcıları ile çalışmayı tercih edebiliyor. Amber Group da benzer bir iş stratejisi ile Talos’un Binance, Coinbase ve FTX borsaları gibi 40’tan fazla likidite merkezinden oluşan kapsamlı ortak ağına katıldı.

Konu hakkında konuşan Talos APAC Başkanı Samar Sen ise kurumsal yatırımcılara yönelik yeni nesil ürünlerin, sektörün deneyimli kurumsal yatırımcılar arasında büyümesi için gerekli bir adım olduğunu söyledi:

“Mevcut piyasa koşullarına rağmen, alıcı ve satış tarafındaki kurumlar tarafından dijital varlıkların artan oranda benimsendiğini görüyoruz. Dijital varlıkların potansiyeline ilişkin uzun vadeli görüşleri azalmadı ve bu kurumsal hizmet sağlayıcıların çoğu, bir sonraki büyüme döngüsünden önce ürün tekliflerini oluşturmak için bu zamanı kullanıyor”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala