bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,355.97 0.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,093.88 0.26%
bnb
BNB (BNB) $ 584.06 0.10%
solana
Solana (SOL) $ 144.72 1.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527627 0.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455286 2.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157692 6.18%

Take-Two ve Zynga, Ethereum’da ilk Web3 oyununu duyurdu

take two ve zynga ethereumda ilk web3 oyununu duyurdu

Video oyun devi Take-Two Interactive Software, mobil oyun yayıncılığı iştiraki Zynga aracılığıyla yeni bir atılım yapıyor. Ethereum tabanlı ilk Web3 oyunu “Sugartown,” kripto oyun dünyasında önemli bir dönüm noktası olabilecek potansiyellere sahip.

Take-Two ve Zynga, Web3 Dünyasında Genişlemeyi Sürdürüyor

Take-Two Interactive Software, “Grand Theft Auto” serisi gibi büyük oyun başarılarının arkasındaki firma, şimdi de kripto oyun alanına adım atıyor. Mobil oyun yayıncılığı yan kuruluşu Zynga ile birlikte, şirket yeni bir dönüm noktası olarak blockchain teknolojisi kullanılarak inşa edilen ilk web3 oyununu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Bu oyun, Ethereum platformu üzerine kurulmuş olan “Sugartown” adını taşıyor ve bu, büyük bir mobil oyun geliştiricisinin ilk kripto oyununu tamamen sıfırdan oluşturması olarak nitelendiriliyor.

Oyuncular, “Sugartown” oyununa erişebilmek için Ethereum veya ERC-721 token’i kullanacaklar ve oyun içinde enerji kazanmak amacıyla bahis oynayabilecekler. Bu enerji, oyun içi ödüllere ulaşmak için kullanılabilir bir para birimi olarak hizmet verecek.

Zynga, “ilk çalışma” kapsamında bu yılın sonlarına doğru 10.000 adet erişim token’i basmaya hazırlanıyor. Bu token’ler, Oras adıyla anılacak.

Take-Two’nun yeni adımı olan “Sugartown” başarılı olursa, video oyun endüstrisinde dalgalar yaratabilir. Bu durum, diğer büyük geliştiricileri de bu potansiyel olarak karlı pazarda rekabet etmeye teşvik edebilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala