bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,850.91 1.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,095.58 5.16%
bnb
BNB (BNB) $ 580.00 1.64%
solana
Solana (SOL) $ 172.56 5.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522988 1.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482564 4.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154639 3.17%

Take-Two’nun CEO’su NFT’ler Hakkında Konuştu

Take Twonun CEOsu NFTler Hakkinda Konuştu

Özellikle son dönemde NFT‘ler söz konusu olduğunda oyuncular ve oyun şirketleri arasında oldukça büyük bir bağ oluşmuş durumda. Son olarak Take-Two’nun CEO’su Strauss Zelnick NFT’ler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Zelnick, yaptığı bir açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 “Take-Two’nun NFT’leri sonsuza kadar görmezden gelmesini beklemeyin. Dijital ürünler alanında lideriz. Doğal olarak, NFT’lerin ileriye dönük bir veya daha fazla oyunumuzda nereye sığabileceğiyle ilgileniyoruz. Ancak, şu anda NFT sektöründe bazı spekülasyonlar var ve bu endişeye neden oluyor.”

Take Twonun CEOsu NFTler Hakkinda Konuştu

Take-Two’nun CEO’su NFT’ler Konusunda İstekli

İlk olarak 2013’te piyasaya sürülmesine rağmen Grand Theft Auto 5 (GTA V), oyun dünyasının kralları arasında yer almaya devam ediyor. Take-Two’nun son üç aylık kazanç raporuna göre, Rockstar’ın dev yapımı, Kasım ayından bu yana 5 milyon kopya daha satmayı başardı ve toplam satışlarını 160 milyona çıkardı.

Bunun yanı sıra oyun içi satışlardan da oldukça büyük bir kâr elde eden şirketin ileriye dönük NFT çalışmaları yapması hiç de şaşırtıcı değil.

Ancak Rokstar’ın üst şirketi Take-Two’nun CEO’su Strauss Zelnick’e göre bu yakın zamanın konusu değil. Öyle ki CEO NFT’leri oldukça spekülatif olarak yorumluyor ve şu ifadelere yer veriyor:

“Spekülatif ekonomiden uzak duracağız. Biz eğlence işindeyiz. NFT’ler eğlence ekonomisinin bir parçası olarak uygun yerlerini aldıklarında, işte o zaman yaptığımız şey için gerçekten ilginç hale gelecekler. Ancak şu anda NFT sektöründe olanlar oraya eğlenmek için girmiyor. Spekülasyon yaptıkları için gidiyorlar. Gerçek kumar deneyimleri değiller çünkü şeffaf değiller ve düzenlenmiyorlar. Dolayısıyla bu endişe yaratıyor.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala