bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,149.72 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,250.25 0.44%
bnb
BNB (BNB) $ 606.58 0.50%
solana
Solana (SOL) $ 157.04 0.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.537556 1.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.489308 4.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159504 1.07%

GTA’nın Yapımcısından NFT Kararı

rockstar games ucuncu taraf sunucularda nftleri yasakliyorsdgh

Kripto sektörü çok hızlı bir şekilde gelişme kaydetmeye devam ediyor. Aynı zamanda NFT sektörü de gelişme kaydediyor. GTA’nın yapımcısı Rockstar Games, yeni bir hamle yaptı. Söz konusu bu hamle üçüncü taraf sunucu hizmetlerine NFT yasağı getirmesi oldu. Rockstar Games, özellikle ABD merkezli birçok oyun şirketi, bu kararları almaya başladı.

Rockstar Games’den Üçüncü Taraf Sunuculara NFT Yasağı

Grand Theft Auto, üçüncü taraf çevrimiçi sunucularından NFT’leri yasaklarken Minecraft’ı takip etti. Geliştiriciler, kripto para birimlerini veya NFT’ler gibi kripto varlıklarını entegre edemezler, yaratıcısı Rockstar Games geçen hafta yaptığı açıklamada onayladı.

rockstar games ucuncu taraf sunucularda nftleri yasakliyoradf

Söz konusu bu yasağa göre geliştiriciler artık kripto para birimlerini veya NFT ürünlerini sunuculara entegre edemeyecek. Yeni getirilen kurallar, özellikle rol yapma oyunlarını kapsıyor. Ayrıca şirket, getirilen bu kısıtlamaya rağmen sunucuları desteklediğini belirtti.

Şirket, yeni kısıtlamalara rağmen hala bu sunucuları desteklediğini vurguladı. Ayrıca, diğer Rockstar IP’leri, gerçek dünya markaları, karakterleri, ticari markaları veya müzikleri dahil olmak üzere projedeki diğer IP’lerin içe aktarılmasını veya kötüye kullanılmasını yasakladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala