bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,939.94 0.79%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.57 3.00%
bnb
BNB (BNB) $ 580.02 0.00%
solana
Solana (SOL) $ 172.90 2.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523454 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48116 1.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154915 1.15%

Stellar, MoneyGram’a stratejik yatırımla adım atıyor

stellar moneygrama stratejik yatirimla adim atiyor

Kripto para sektöründe büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Stellar Development Foundation, uluslararası para transferi devi MoneyGram’a stratejik bir yatırımla ortaklık kuruyor.

MoneyGram’ın Dijital Dönüşümünde Stellar Rüzgârı

Stellar Development Foundation, Stellar ağının arkasındaki kuruluş, gün içinde yaptığı açıklamasında, uluslararası para transferi şirketi MoneyGram‘a önemli bir finansal katkıda bulunduğunu belirtti.

Bu stratejik adım, MoneyGram’ın kripto para transferlerini basitleştirmek ve nakitten dijital paraya geçiş hizmetini sunmak üzere iki yıl önce Stellar ile oluşturduğu iş birliğini takiben geldi.

SDF’nin başkanı ve CEO’su Denelle Dixon, konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

SDF, Madison Dearborn Partners ile son gerçekleştirdiği işlemler neticesinde MoneyGram’da ortaklık payı elde etti. Bu katkı, SDF’nin operasyonlarına destek olmak için ayırdığı bütçeden geldi ve bu tarzda yapılan ilk yatırımı temsil ediyor.

Dixon, bu stratejik yatırımın SDF’ye MoneyGram’ın yönetiminde bir temsil hakkı kazandırdığını ve bu sayede MoneyGram’ın dijitalleşme sürecine blok zinciri teknolojisiyle destek olacaklarını da belirtti. Denelle Dixon konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Ödeme sektöründeki firmalarla derinlemesine iş birlikleri kurarak, SDF’nin finansal hizmetlere eşitlikçi erişim sağlama vizyonuna daha da yaklaşmış oluyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala