bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,911.12 1.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,138.60 1.83%
bnb
BNB (BNB) $ 590.86 1.71%
solana
Solana (SOL) $ 146.29 1.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531236 0.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456392 0.46%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161946 2.94%

Ripple’dan MoneyGram ve Western Union’ın Transfer Ücretlerini Düşürme Hamlesi

rippledan moneygram ve western unionin transfer ucretlerini dusurme hamlesi

Blockchain şirketi Ripple, uzun bir süredir Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile olan davasının belirsizliği ile faaliyetlerine devam ediyor. Ripple, yaşanan bu olayların ardından ABD operasyonlarını başka yerlere kaydırma planları yapsa da topluluğun içinden şirketin faaliyetleri hakkında yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Ripple, Para Transferlerinde Ücretleri Düşürme Adımı Atabilir

Ripple’ın Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile olan davasında tanıdığımız ünlü avukat John Deaton, Ripple Blockchain ağının yeni bir projeye yönelmesi önerisinde bulundu. Deaton açıklamasında, Ripple Blockchain ağının bankalara ya da para aktarıcılara Blockchain teknolojisini kullanan uluslararası para transferleri için alınan transfer ücretlerini önemli ölçüde azaltması konusunda bir adım atmayı önerdi.

rippledan moneygram ve western unionin transfer ucretlerini dusurme hamlesi 2

Ripple Blockchain ağının sadece 0.01 dolar işlem ücreti ile dört saniye içinde yaklaşık olarak 1 milyar dolarlık para transferi gerçekleştirebileceğine dair bir raporun yayımlanmasının ardından John Deaton bu teklifi yaptı. Konu hakkında açıklama yapan Deaton şu ifadeleri kullandı:

Kişilerin uluslararası para göndermesi için şu anda şirketlerin yüzde 9 ila yüzde 15 arasında değişen ücretler aldığını biliyorum. Ripple olarak bu tutarı çok daha düşük tutarak para transferi işlemlerini gerçekleştirebiliriz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala