bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,988.14 0.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,130.41 0.91%
bnb
BNB (BNB) $ 611.36 0.73%
solana
Solana (SOL) $ 142.47 4.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520805 1.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465218 2.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148785 2.36%

State Street, Kurumsal Müşterilerine Kripto Hizmeti Sunacak

State Street Kurumsal Müşterilerine Kripto Hizmeti Sunacak

Kripto dünyası küresel olarak bilinirliğini artık öyle bir seviyeye getirdi ki, dev bankalar dahi bu alanda hızla adım atmaya başladı. Öyle ki dünyanın en büyük ikinci varlık saklama bankası olan State Street, Copper ile ortaklaşa çalışarak kurumsal müşterilerine kripto sakama hizmeti sunacak.

State Street Kurumsal Müşterilerine Kripto Hizmeti Sunacak1

State Street, Kripto Hizmeti için Koları Sıvadı

Boston merkezli banka State Street, İngiltere merkezli saklama girişimi Copper ile yeni işbirliğini Businesswire’da duyurdu. State Street Digital, duyurusunda şu detaylara yer verdi:

“Düzenleyici ve diğer onayların alınmasına bağlı olarak, müşterilerin dijital varlıklarını State Street tarafından işletilen güvenli bir ortamda saklayabilecekleri ve yerleştirebilecekleri kurumsal düzeyde bir dijital saklama hizmetini başlatmak için Copper.co’nun teknolojisinden yararlanacak.”

Buna ek olarak State Street Digital dijital saklama Başkanı Swen Werner konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Dijital varlık piyasası gelişmeye devam ederken, bu işbirliği firmamızın ürün teklifimizi ve yol haritasını genişletmesine yardımcı olacak.”

Son olarak geçtiğimiz yıl, Copper’ın 500 milyon dolarlık yeni fonlama  artışına doğru ilerlediğini hatırlatmamızda fayda var.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala