bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,965.87 6.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,101.97 4.11%
bnb
BNB (BNB) $ 583.58 3.73%
solana
Solana (SOL) $ 144.43 4.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528435 0.85%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466075 3.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151087 13.60%

Starbucks’ın Yeni NFT Koleksiyonunda Ayrıntılar Belli Oldu

Starbucksin Yeni NFT Koleksiyonunda Ayrintilar Belli Oldu3

Kurumsal şirketlerin NFT endüstrisine olan ilgisi sürüyor. Küresel kahve zinciri Starbuck‘ın yeni NFT koleksiyonuna ilişkin detaylar belli oldu. NFT projesi 19 Nisan’da piyasa sürülecek.

Starbucksin Yeni NFT Koleksiyonunda Ayrintilar Belli Oldu

Starbucks’ın Yeni NFT Koleksiyonu Satışa Çıkıyor

78’den fazla ülkede 35 bine yakın mağazası bulunan Starbucks‘ın yeni NFT koleksiyonunda ayrıntılar belli oldu. Kahve zincirinin ‘First Store Collection’ NFT serisi yarın piyasaya sürülecek. Koleksiyon 5 bin parçadan oluşacak ve 100 dolardan satışı yapılacak. NFT platformu Niftygateway‘de yer alan bilgilere göre Starbucks’ın ilk mağaza koleksiyonunda şirketin tarihine atıfta bulunan eserler yer alacak.

Şirketin mart ayında satışa çıkardığı 2 bin parçalık koleksiyon 20 dakikada tükenmişti. Şirket 20 dakikada 200 bin dolarlık gelir elde etmişti. Koleksiyon 2 bin dijital puldan oluşuyordu. Starbucks, koleksiyonu ‘Yolculuk Pulları’ olarak adlandırmıştı. Kahve zinciri, Starbucks Odyssey isimli blockchain tabanlı sadakat programının beta sürümünü aralık ayında kullanıma açmıştı. Platformda 6 NFT 68 dolar taban fiyatıyla satılmıştı. NFT satın almak kullanıcılara 1.500 puan kazandırmıştı.

Starbuckstan Yeni NFT Koleksiyonu Satisa Cikiyor

Bank Of America, Starbucks‘ın Web3 dünyasındaki adımlarının cesaret verici olduğunu açıklamıştı. Bankanın değerlendirmesinde Odyssey uygulamasının müşteri sadakatini geliştirme yeteneği sağladığı belirtilmişti. Starbucks’ın Web3’e yaklaşımının sektörde daha önceki çalışmalardan daha bütünsel olduğu kaydedilmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala