bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,537.83 0.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,184.42 1.18%
bnb
BNB (BNB) $ 604.53 0.04%
solana
Solana (SOL) $ 155.86 2.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.550924 2.75%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.513972 0.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158914 1.78%

Bank of America’dan Starbucks’a Web3 Övgüsü

bank of americadan starbucksa web3 ovgusu

Büyük şirketlerin web3 benimsemesi artmaya devam ediyor. Dünya genelindeki kahve dükkanlarıyla adından söz ettiren Starbucks, geçtiğimiz aylarda web3’e adım atmıştı. Bank of America, Starbucks’un web3 adımı hakkında açıklamalarda bulundu.

Bank of America, Starbucks’ın Web3 Adımı Yorumladı

Bank of America, Starbucks’ın ödül programı olan Starbucks Rewards’ın web3 dünyasındaki genişlemesini hedefleyen bir uzantı olan Starbucks Odyssey programı hakkında açıklamalarda bulundu. Bank of America tarafından yapılan açıklamada, Odyssey programının erken başarısının cesaret verici olduğu belirtildi.

bank of americadan starbucksa web3 ovgusu 2

Starbucks Odyssey, Aralık 2022’de beta testine başlamıştı. Starbucks’ın bu yeni programıyla birlikte müşteriler, kahve eğitimi ve Starbucks tarihi ile ilgili oyunlar ve sanal turlar gibi etkileşimi yolculuklara katılmalarına ve ödüllerle değiştirebilen Odyssey Puanları ya da yolculuk damgası NFT’leri kazanmalarına imkân tanıyor.

Sena Senatore liderliğindeki bir analist ekip tarafından hazırlanan notta şu ifadeler kullanıldı:

Odyssey, sadakati işlemsel kökenlerinin ötesinde önemli geliştirme olanağı sunuyor. Program sayesinde üyeler, etkileşimli yolculukları tamamlayarak Odyssey Puanları kazanabilecekleri gibi, bunları özel etkinliklere ve uluslararası gezilere erişim de dahil olmak üzere etkileşimli deneyimler için de kullanılabilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala