bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,656.86 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,074.89 1.21%
bnb
BNB (BNB) $ 574.88 0.56%
solana
Solana (SOL) $ 169.27 1.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51009 2.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468074 3.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150002 1.64%

Space, Metaverse Projesinin Alfa Sürümünü Başlattı

space metaverse projesinin alfa surumunu baslatti

Metaverse‘ün küresel popülaritesi hızla artarken yeni nesil projelerde de kendinisini geliştirmeye devam ediyor. Son olarak kullanıcıların kendi sanal mağazalarını, abonelik odalarını veya VR özelliklerine sahip biletli etkinliklerini düzenlemesini sağlayan Space Metaverse, kendi geliştirdiğini metaverse‘ün alfa sürümünü yayınladığını duyurdu.

Yeni geliştirdikleri metaverse’ün 6 aylık bir çalışmanın ürünü olduğunu açıklayan şirket, alfa sürüm kullanıcılarına bir dizi avantajlar da sunuyor.

space-metaverse-projesinin-alfa-surumunu-baslatti
Space Metaverse’ün içinden bir görüntü.

Space Metaverse’ün Alfa Sürmünü Kullanıcılara Açıyor

Daha öncesinde VR ve dijital platformlar üzerinde çalışmalar yapan Space, bu sefer Blockchain ve metaverse’e odaklanarak platformunu genişletmeyi hedefliyor. Yeni açılan alfa sürüm ile birlikte kullanıcılar, birçok yapısal değişiklik yapabilecek ve yaratıcılıklarını sergileyebilecek.

Kullanıcıların yapabilecekleri arasında ücretsiz oda şablonu ile odalar oluşturma, ses-görüntü-sohbet özellikleri kullanma, Sketchfab ile 3D modeller ekleyebilme, multimedya dosyaları yükleyebilme, Youtube videoları yerleştirebilme ve GIF’ler ile yaratıcılıklarını yansıtabilmek gibi bir çok etkinlik yer alıyor.

Ek olarak kullanıcılar, Space‘e bir masaüstü uygulamasından, web sayfasından veya bir VR başlığından katılarak Space’in metaverse’üne rahatlıkla erişebiliyor. 

Son olarak geliştirici ekip, Alpha sürümünün lansmanı sırasında yaklaşık 10.000’den fazla kullanıcının metaverse’e eriştiğini söylediğini belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala