bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,012.88 1.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,172.18 4.65%
bnb
BNB (BNB) $ 592.32 2.14%
solana
Solana (SOL) $ 135.03 5.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514943 0.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455195 3.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.142203 5.50%

Sony, NFT Teknolojisi için Patent Başvurusunda Bulundu

sony turkiye pazarindan cekiliyor

Japonya merkezli teknoloji devi Sony, web3 alanında genişlemeye devam ediyor. Sony tarafından yapılan son açıklamaya göre şirket, Blockchain teknolojisi endüstrisinde çeşitli sorunların nasıl çözüleceğini araştırmaya başladı. Son olarak PlayStation markasını yöneten video oyunu devi Sony Interactive Entertainment, kullanıcıların birden fazla oyun platformunda NFT’ler transfer etmesine ve kullanmasına olanak tanıyan bir çerçeve için patent başvurusunda bulundu.

Sony, NFT Teknolojisi ile İlgileniyor

Sony’nin NFT çerçevesi, dış görünümleri ve diğer popüler oyun içi işlevleri temsil eden teknolojiyle NFT’leri oynanışa entegre etmeyi amaçlıyor. Sony’nin kriptoya olan ilgisi sayısız ortaklık ve ticari marka tescili ile kanıtlanmıştır.. Bu listeye Sony, “Dijital varlıkların oyun platformları arasında aktarılması ve kullanılması için NFT çerçevesi” başlıklı bir patent başvurusunda bulundu.

sony turkiye pazarindan cekiliyor 1

Sony’nin NFT çerçevesi, NFT’leri oynanışa entegre etmeyi amaçlar; burada teknoloji, dış görünümleri ve diğer popüler oyun içi işlevleri temsil edebilir. Patenti özetleyen özet, amaçlanan özellikleri açıkladı:

Belirlemeye yanıt olarak, NFT, dijital varlığın NFT yoluyla birden çok farklı bilgisayar simülasyonunda ve birden çok farklı bilgisayar simülasyon platformunda kullanılabilmesi için birinci son kullanıcı varlığına sağlanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala