bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,491.01 0.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,081.85 1.53%
bnb
BNB (BNB) $ 590.84 0.21%
solana
Solana (SOL) $ 154.63 6.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.542548 2.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455779 0.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156972 2.01%

Solana Cüzdanı Phantom 109 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

solana cuzdani phantom 109 milyon dolarlik yatirim aldi

Kripto para sektöründe yapılan yatırımlar hızla artmaya devam ediyor. Son olarak Solana cüzdanı Phantom, B Serisi finansmanda 109 milyon dolar toplayarak 1.2 milyarlık değer ulaştı ve Unicorn şirketler (değeri 1 milyar doları aşan girişimler için kullanılan bir terim) arasında yerini aldı.

Paradigm, Phantom’un finansmanına öncülük etti. Risk sermayesi şirketi Andreessen Horowitz, Variant Fund, Jump Capital, DeFi Alliance ve Solana Ventures gibi mevcut yatırımcılar da turda yer alan isimler arasında.

solana cuzdani phantom 109 milyon dolarlik yatirim aldi

Solana Cüzdanı Phantom Son Yatırım ile Yeni Platformlara Açılıyor

Hatırlarsanız kısa bir süre önce sizlerle Phantom’un iOS uygulaması için çalışmalar yürüttüğünü paylaşmıştık. Son olarak Phantom cüzdanı bugün iOS kullanıcıları için kullanıma açıldı. Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında bir tarayıcı uzantısı olarak piyasaya sürülen cüzdan, bu adımla birlikte daha geniş kullanıcı kitlelerini hedefliyor.

Phantom’un CEO’su Brandon Millman, bunun bir öz sermayı finansmanı olduğunu söyledi. Bu yatırımın Phantom’un bu yılın sonundan önce Ethereum için destek eklemek de dahil olmak üzere birden fazla Blockchain ağlarına genişlemesine yardımcı olacağını da belirtti.

Millman ek olarak Phantom’un Android uygulamasını da bu yılın ilk yarısında piyasaya sürmek istediğini söyledi.

Son olarak Phantom‘un, lansmanından sadece altı ay sonra 2 milyondan fazla aylık aktif kullanıcı kazandığını iddia ediyor. MetaMask ise ConsenSys tarafından 2016 yılında piyasaya sürülmüş ve Ekim 2020’de aylık bir milyon aktif kullanıcıya ulaşmıştı. MetaMask şu anda 21 milyondan fazla aylık aktif kullanıcıya sahip durumda.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala