bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,253.82 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.97 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 615.70 4.87%
solana
Solana (SOL) $ 186.19 0.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628244 0.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.655002 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216427 1.08%

Solana Cüzdanı Phantom, iOS Uygulamasını Başlatıyor

solana cuzdani phantom ios uygulamasini baslatiyor

Solana Blockchain ağının cüzdanı Phantom, kısa bir süre önce iOS üzerinden yayınlayacağı uygulama için erken erişim planlarını açıklamıştı. İlk başta erken erişim bağlantılarını NFT olarak satmayı planlayan Phantom, gelen tepkiler sonrası davetiyeleri ücretsiz olarak vermeyi seçti.

Phantom, konuyla alakalı olarka yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Phantom olarak assla kimseyi yabancılaştırmıyor ve hiçbir zaman açık artırmadan herhangi bir şekilde kâr elde etmeyi amaçlamıyoruz.”

pahntom wallet btchaber.com

Solana Cüzdanı Phantom iOS ile Mobile Geliyor

Popüler Solana cüzdanı bugün erken saatlerde, sahiplerine iOS mobil sürümüne erken erişim sağlayan 7.000 NFT‘yi açık artırmaya çıkaracağını açıklamıştı. Ancak tepkiler sonrası bu bağlantıları hediye eden proje, dakikalar içinde tükenen 1.000 davetiye dağıttı. Kalan davetlerin ise bu hafta boyunca gönderileceği belirtildi.

Şu an için henüz Android platformunda bulunmayan Phantom cüzdanı, kısıtlı bir kullanıcı kitlesi ile iOS’da beta test aşamasında.

Son olarak şu anda 1.8 milyon aylık aktif kullanıcısı olduğunu hatırlatalım. Öyle ki Phantom, bu kullanıcı kitlesindeki hızlı arıştın Solana NFT’leri ve DeFi etkinlikleri olduğunu söylüyor.

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala