bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 56,947.26 4.91%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,925.32 1.52%
bnb
BNB (BNB) $ 553.37 3.27%
solana
Solana (SOL) $ 129.75 3.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.510018 2.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441744 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.127179 4.34%

Sigorta Şirketleri FTX Yatırımcılarına Kapsam Daraltıyor

Sigorta Sirketleri FTX Yatirimcilarina Kapsam Daraltiyor 2

Kripto para sektörünün en kritik krizlerinden birine ev sahipliği yapan FTX, sadece kendisini değil beraberinde birçok şirketi de iflasa götürdü. Ancak bu ekti sadece şirketler nezdinde kalmamışa benziyor. Öyle ki Foreks‘te yer alan habere göre sigorta şirketleri, FTX kaynaklı riskleri olan müşterilerine ya poliçe kapsamını daraltıyorlar ya da hiç vermiyorlar.

Sigorta Sirketleri FTX Yatirimcilarina Kapsam Daraltiyor

Sigorta Şirketleri FTX Yatırımcılarına Karşı Önlem Almış Durumda

FTX‘in arkasında yatan kriz bir borsanın iflasından çok daha öte. Yatırımcının varlıkları ile yapılan yatırımlar, sponsorluklar ve çok daha fazlası, beraberinde birçok şirketin deyim yerindeyse deprem yaşamasına neden oldu. Yatırımcılar varlıklarından olurken, şirketler fonlarından oldu. Öyle ki konu siyası boyutlara dahi taşındı. Bu noktada sigorta şirketleri ise risk değerlendirmelerinde FTX’i kara listeye almış durumdalar.

Foreks’in haberinde yer alan piyasa katılımcıları tarafından elde edilen bilgilere göre, FTX yatırımı veya etkileşimi olan müşterilerine poliçe sunmamaya kadar giden bir kısıtlamaya gitmiş durumda.

Lloyd’s of London ve Bermuda sigorta gibi isimler, sektörel uzmanlar sigorta poliçeleri konusunda FTX’teki risklerin aydınlatılması konusunda daha fazla şeffaflık talep etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala