bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,211.01 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,110.65 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 579.36 0.12%
solana
Solana (SOL) $ 173.57 0.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520311 0.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477273 1.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152964 1.55%

Shiba Inu (SHIB), Tayvanlı Kripto Borsasında Listeleniyor

shiba inu shib tayvanli kripto borsasinda listeleniyor

Gün geçmiyor ki meme kripto para Shiba Inu (SHIB) bir başka kripto para borsasında listelenmesin. Son olarak bir listelenme haberi daha Tayvan merkezli kripto para borsası BitoEX’den geldi. Borsa, Shiba Inu’nun (SHIB) artık platformunda işlem görebileceğini duyurdu.    

2014 yılında piyasaya sürülen BitoEX, kriptonun ilk günlerinden bu yana sektörde olduğundan oldukça kabul görüyor. 2014 yılında, dijital kiosklar aracılığıyla Bitcoin ödemelerini etkinleştirmek için Doğu Asya market işletmecisi FamilyMart ile güçlerini birleştiren borsa, o günden bu yana ülkede en çok işlem yapılan borsalar arasında yer alıyor.

Shiba Inu (SHIB) Artık BitoEX’de

Mayıs 2018’de kripto para borsası BitoEX, dakikalar içinde 10 milyon dolar toplayan bir ICO (Initial Coin Offering) düzenleyerek dikkatleri üzerine çekmişti. Son olarak Shiba Inu’ya olan desteğini de açıklayan ve MaiCoin ile birlikte ortak olan BitoEX, Tayvan’daki kripto borsa pazarındaki aslan payını kontrol ediyor desek yanılmış olmayız.   

Son olarak Shiba Inu’nun, kısa bir süre önce İspanya’nın en büyük borsası olan Bit2Me tarafından da listelendiğini hatırlatalım. Diğer taraftan Bitstamp da önümüzdeki yıl meme kripto para birimi için destek ekleyeceğini doğruladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala