bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,011.81 1.49%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,969.23 0.78%
bnb
BNB (BNB) $ 563.08 0.57%
solana
Solana (SOL) $ 136.82 0.85%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516004 0.21%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448094 1.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.131809 0.87%

Shiba Inu Ekibi, Yeni Metaverse Projesi Shiba Lands’ı Duyurdu

shiba inu ekibi yeni metaverse projesi shiba landsi duyurdu

Popüler meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) yeni gelişmeler ile gündemde kalmaya devam ediyor. Bu kez Shiba Inu geliştiricileri, Shiba Lands adlı yeni bir proje duyurarak metaverse çalışmalarını hızlandırdı. Shiba Inu ekibinin açıklamalarına göre; söz konusu yeni proje, The SandboxDecentraland ve CryptoVoxels gibi projelerle rekabet edecek.

Shiba Inu’nun Shiba Lands Projesinin Detayları?

Kısa süre önce Shiba Inu (SHIB) metaverse projesi ‘Shiberse’ü duyurmuştu. Metaverse atılan bu adımın ardından, Shiba Inu yeni bir proje ile karşımıza çıktı. Shiba Inu ekibinin açıkladığı Shiba Lands adlı yeni bir projesi tıpkı rakipleri gibi çok yakında arazi satışlarına başlayacak.

ShibaSwap merkeziyetsiz borsanın yerel tokeni olan LEASH sahiplerine, geliştiriciler tarafından oluşturulan bir kuyruk sistemine göre ilk satış aşaması izni verilecek. Arazinin geri kalanı, ilk satıştan kısa bir süre sonra açılacak.

Shiba Inu ekibi, bir blog gönderisinde yeni ortaklıklar hakkında da bilgi verdi:

Son olarak, bu proje hakkında bazı önemli ortaklarla zaten görüşüyoruz. Hepsi bu heyecan verici yeni ortamın büyük bir enerjiyle ve amaçlandığı şekilde hazırlanabilmesi için.

Son olarak hatırlatmak gerekirse Shiba Inu (SHIB) haberin yazımı esnasında CoinMarketCap’te 0.00003212 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala