bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,100.64 0.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,908.22 0.28%
bnb
BNB (BNB) $ 567.48 3.50%
solana
Solana (SOL) $ 143.76 1.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.50083 0.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.431348 1.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148866 1.80%

SHIB, Brezilya Merkezli Kripto Borsası FoxBit’te Listeleniyor

shiba inu listeleyen borsalar

2021 yılının son aylarında özellikle artış gösteren Shiba Inu (SHIB) listeleme haberleri, son dönemde azalmış durumda. Tabii bunun en büyük sebebi, SHIB‘in halihazırda 100’ün üzerinde borsada listeleniyor oluşu. Ancak meme token’ı listeleyen kripto borsaları her geçen gün artmaya devam ediyor. Son olarak Brezilya merkezli kripto borsası FoxBit de SHIB’i listeleyen borsalar arasında yerini aldı.

shiba inu listeleyen borsalar

Shiba Inu (SHIB) FoxBit’te Listeleniyor

Shiba Inu (SHIB), kripto para yatırımcılarının en gözde varlıkları arasında yer alıyor. CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri açısından 13. sırada yer alan token, haberimizin yazımı itibarıyla yaklaşık 18 milyar dolarlık günlük hacme sahip durumda.

Diğer taraftan SHIB‘i yeni listelen FoxBit ise 2014 yılında başlatılan Latin Amerika bölgesindeki en eski kripto para borsalarından biri. Mart 2018’de, bir hata nedeniyle bir kullanıcının Bitcoin varlıklarını iki kez geri çekmesinin ardından neredeyse üç gün boyunca düşüş yaşadı. Ancak platform hack söylentilerini hızla kapatmıştı.

Ek olarak Foxbit’in Shiba Inu‘yu listeleyen ilk Brezilya kripto para borsası olmadığını belirtelim. Öyle ki ülkenin en büyük borsası olan Mercado Bitcoin, Aralık ayında meme kripto para birimine destek eklemişti.

Son olarak haberimizin yazımı itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre Shiba Inu (SHIB) 0.0000332 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala