bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,440.27 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,148.54 0.48%
bnb
BNB (BNB) $ 609.66 0.40%
solana
Solana (SOL) $ 144.06 2.75%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533681 1.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476186 0.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151086 0.17%

SBI Holdings, Halka Açık Bitcoin (BTC) Madencilik Havuzunu Duyurdu

SBI

Japonya’nın ünlü finans şirketi SBI Holdings, halka açık Bitcoin (BTC) madencilik havuzu hizmetini duyurdu.

SBI Holdings’in bir yan kuruluşu olan SBI Crypto tarafından meydana getirilen proje, madencilerin iş birliğinden kazanç elde etmelerini amaçlıyor.

Halka Açık Madencilik Havuzu

SBI Crypto, yeni lansmanıyla birlikte, madencilik işlerine halk katılımının da gerçekleşeceğini duyurdu.

Bitcoin madenciliği, özel donanımlar ile gerçekleştirilen bir işlemdir. Kullanıcılar oldukça karışık matematiksel formüllerin çözülmesiyle beraber 6.25 BTC ödülü alırlar. Enerjiye çok fazla ihtiyaç olduğundan, madencilik havuzları, istikrarlı gelir elde etme adına oldukça mantıklı bir seçenektir. Madencilik havuzlarının yöneticileri de kazancın bir yüzdesini madencilerden alır.

SBI Holdings, madencilik işine 2017 yılında giriş yaptı. Ardından Bitcoin ve hard forkları olan Bitcoin Cash ve Bitcoin SV madencilikleri de yaptı.

Şu anda SBI Crypto’nun madencilik havuzu toplam 155 EH / s hashrate ile ağa 1,1 EH / s sağlıyor. Bu havuz, dünyaca dokuzuncu sırada yer alıyor. Şimdiye kadar sunulan çevrimiçi havuzlar çoğunlukla Çin sınırları dışındadır.

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala