bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,100.17 1.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,109.97 2.93%
bnb
BNB (BNB) $ 592.42 0.93%
solana
Solana (SOL) $ 157.35 0.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.540671 0.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451932 4.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158725 5.02%

SBF’den geçici tahliye talebinde ısrar

abd adalet bakanligindan bahamalara sbf sorusu

İflas eden FTX‘in kurucusu Sam BankmanFried, savcıların önerdiği anlaşmaya itiraz etti. SBF tarafı geçici tahliye talebinde ısrar etti.

SBF’nin avukatları, ekim ayındaki ceza davasına hazırlanabilmesi için yetkililer tarafından sunulan şartların yetersiz olduğunu iddia etti. Avukatlar, Adalet Bakanlığı’nın 4 milyon sayfa materyal sunduğunu ifade etti. SBF‘nin ceza davası için incelemesi gereken milyonlarca sayfa kaldığına dikkat çekti.

ftxin yeniden yapilanma plani alacaklilar tarafindan sorgulaniyor

SBF tarafı, geçici tahliye dışında hiçbir şeyin bu sorunun üzerinden gelemeyeceğini kaydetti. Hukuk ekibi, belgelerin incelenmesi ve analiz edilmesi için bir bilgisayara sürekli erişim ihtiyacı olduğunu aktardı. Hükümetin mevcut planının bunun yakınından bile geçmediği vurgulandı.

SBF‘nin yedi suçlamayla karşı karşıya kalacağı iki duruşmadan ilkinin 3 Ekim’de başlaması planlanıyor. Mart 2024’te yapılması planlanan ikinci duruşma ise beş başka suçlamayı içerecek.

Diğer taraftan iflas eden kripto şirketleri FTX ve BlockFi‘ın kullanıcı verilerine yönelik siber saldırı düzenlenmişti. Saldırı, iki şirketin kullanıcı verilerini elinde tutan üçüncü taraf şirket Kroll’a yapılmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala