bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,231.21 1.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.63 2.43%
bnb
BNB (BNB) $ 593.80 1.96%
solana
Solana (SOL) $ 148.59 2.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534561 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460634 1.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162626 1.61%

SBF hücresindeki “zayıf internet bağlantısından” şikayetçi

sbfnin 50 milyon dolarina daha el konuldu

FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried’ın avukatları, müvekkillerinin yaklaşan duruşması için gerekli hazırlıkları yapabilmesi amacıyla tahliye talebinde bulundu. Özellikle SBF avukatları, zayıf internet bağlantısının savunma hazırlıklarına engel teşkil ettiğini öne sürerek, müvekkillerinin erken tahliyesini talep eden bir dava daha sundu.

SBF avukatları tahliye taleplerini yineledi

Kripto para borsası FTX’in iflasının ardından şirketin eski CEO’su Sam Bankman-Fried’ın başı kendisine açılan davalarla dertte. SBF’nin avukatları federal hapishanede yeterli internet bağlantısı olmaması nedeniyle duruşma öncesi tahliye talebinde bulundu. Avukatlar özellikle zayıf internet bağlantısının savunma hazırlıklarına engel teşkil ettiğini ve zaman kaybına yol açtığını belirtti.

sam bankman fried 3

Sam Bankman-Fried

SBF hukuk ekibi, müvekkillerinin hafta içi sabah 8’den akşam 7’ye kadar bir dizüstü bilgisayara erişebileceğine dair hükümet güvencesine rağmen, bu sözlerin gerçekleşmediğinin de altını çizdi.

Avukatlar ayrıca SBF‘nin internet bağlantılı dizüstü bilgisayara erişiminin hapis cezası nedeniyle kesintiye uğradığı birkaç örneği de aktardı. Bu açıklamaların yanında avukatlar ortak olarak konu ile ilgili şu şekilde bilgilendirme yaptı: “Hükümetin tüm çabalarına rağmen hücredeki internet erişim sorununu çözmenin bir yolu görünmüyor. Bu, Bankman-Fried’ın duruşmadan önce keşif veritabanındaki veya AWS veri tabanındaki belgeleri inceleme ve arama olanağının olmadığı anlamına geliyor. Sanık bu tür sınırlamalarla duruşmaya hazırlanamaz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala