bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,335.24 0.88%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,151.16 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 593.39 0.48%
solana
Solana (SOL) $ 146.89 0.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531635 0.73%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462359 1.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161519 0.95%

Ripple’dan SEC’in Hinman E-posta Kararlarına İlişkin İtirazlarına Yanıt

rippledan secin hinman e posta kararlarina iliskin itirazlarina yanita

Uzun süredir devam eden Ripple ve SEC davası ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ripple, bireysel sanıklar Brad Garlinghouse ve Chris Larsen, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun mahkemenin eski üst düzey yetkili William Hinman’ın Ethereum hakkındaki konuşmasıyla ilgili e-postaların ifşasına ilişkin son kararlarına itirazlarına yanıtlarını sundular. Ayrıca belirtmek gerekirse sanıklar, hakimden SEC’in itirazlarını reddetmesini istedi.    

Ripple, SEC’in Hinman E-posta Kararları ile İlgili Yanıt Verdi

Blockchain şirketi Ripple, mahkemenin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Hinman e-posta kararına itirazlarını reddetmesi gerektiğini iddia ediyor.

Sulh Hakimi Sarah Netburn şimdiye kadar ajansı söz konusu belgeleri sunmaya zorlayan üç emir yayınladı. U.Today tarafından bildirildiği üzere mahkeme, ajansın Hinman e-postalarını, ajansın kasıtlı süreç ayrıcalığı (DPP) tarafından korunduğunu savunmasının ardından Ocak ayında teslim etmesi gerektiğine karar verdi.

rippledan secin hinman e posta kararlarina iliskin itirazlarina yanitad

Mahkeme ayrıca Temmuz ayında SEC’in avukat müvekkil gizliliği (ACP) iddialarını da reddetmişti. Mahkeme, hukuki tavsiye vermenin iletişimlerin baskın amacı olmadığını söyledi.

Sanıklar, konuşma belgelerinin ajansın kripto ticaretindeki yaygın uygulamalar konusundaki farkındalığının kapsamını ortaya çıkarabileceğini, potansiyel olarak düzenleyici belirsizliğe ışık tutabileceğini ve Ripple’ın adil uyarı savunmasını güçlendirebileceğini iddia ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala