bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,410.53 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,950.15 2.13%
bnb
BNB (BNB) $ 570.89 1.98%
solana
Solana (SOL) $ 161.87 1.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515596 0.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458216 0.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150576 2.33%

Ripple’a Singapur’dan Onay

Ripplea Singapurdan onay22

Ripple, Singapur’da dijital varlık hizmetleri için prensip onayı aldı. Şirketten yapılan açıklamada, prensip onayın XRP likiditesi için kullanılan ‘Talep Üzerine Likidite’ hizmetini ölçeklendirmeye yardımcı olacağı belirtildi.

Ripple 361 Milyon Dolarlik XRP Satti1

Ripple, Bir Ülkede Daha Onay Aldı

Blockchain tabanlı ödeme şirketi Ripple, dijital varlık ödemeleri ve token ürünleri sunmak için Singapur’un mali düzenleyicisinden prensipte onay aldı.

Şirket, bugün yaptığı açıklamada ile Singapur Para Otoritesi’nden (MAS) onay aldığını doğruladı. Singapur onayının Ripple Markets Asia Pacific adlı yan kuruluşun Talep Üzerine Likiditesini (ODL) ölçeklendireceği belirtildi. ODL, Ripple müşterilerinin XRP’yi bankalar aracı olmadan dünyanın dört bir yanına taşımalarına yardımcı oluyor. Şirket, Singapur’un Ödeme Hizmeti Yasası kapsamında kurumsal ödeme lisansı için başvuruda bulundu.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Singapurlu kurumu inovasyona öncelik veren yaklaşımı nedeniyle övdü. Garlinghouse, ülkenin Ripple‘ın Asya Pasifik bölgesindeki ticari faaliyetleri için “önemli bir geçit” sağlayacağını da sözlerine ekledi. Şirketin onay ile müşteri erişimini genişlettiğini bildirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala