bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,757.08 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.71 4.68%
bnb
BNB (BNB) $ 606.30 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 144.31 9.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517533 4.65%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468229 5.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149737 7.38%

Ripple (XRP), Python Uygulamasını Duyurdu

ripple

San Francisco merkezli Ripple, en son projesini duyurdu. Python uygulaması, şirketin son hamlesi oldu.

RippleX geliştirme platformunun arkasında yer alan ekip, uzun süredir XRPL odaklı çözümlere kanalize olmuş durumda. Ekip, XRP Ledger’da kodlama sürecini önemli ölçüde azaltan yepyeni bir rehber yayınladı:

“Ripple, XRP Ledger ile etkileşim için saf bir Python uygulaması olan xrpl-py’nin lansmanını duyurmaktan heyecan duyuyor. Xrpl-py kitaplığı, XRP Ledger işlemleri ve çekirdek sunucu API  nesneleri için yerel Python yöntemleri ve modelleri sağlayarak XRP Ledger etkileşiminin en zor kısımlarını (serileştirme ve işlem imzalama gibi) basitleştirir.”

Geliştirme, topluluk tarafından son derece büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Ripple tarafından daha önce yapılan resmi açıklamaya göre XRP Ledger, sadece Java ve JavaScript uygulamalarına sahiptir. Bu nedenle Pyhton geliştiricileri de üçüncü taraf uygulamalarına güvenmek durumunda kaldı.

RippleX ekibi, xrpl-py üzerindeki geliştirme deneyimini hem Python uzmanları hem de yeni başlayan kullanıcılar için uygun hale getirmeye çaba gösterdi.

Python uzmanları daha düşük seviyeli araçları ve fonksiyonları deneyebilirken, yeni başlayanlar birçok gereksiz detayı ortadan kaldıran ve kullanışlı geliştirici ara yüzleri sağlayan daha yüksek seviyeli fonksiyonların keyfini çıkarabilir. RippleX ekibi, süreci daha verimli hale getirebilmek için zengin bir kılavuz yayınladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala