bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 58,633.71 2.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,987.52 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 562.50 0.67%
solana
Solana (SOL) $ 132.66 7.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514461 3.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45286 4.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.131105 0.21%

Ripple, Tüm Yaşananlara Rağmen Gelecekten Umutlu

ripple tum yasananlara ragmen gelecekten umutlu

Blockchain şirketi Ripple’ın Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile olan davası devam ediyor. Ripple Baş Teknoloji Sorumlusu yaşanan bu olaylara rağmen gelecekten umutlu olduğunu belirtti.

Ripple Baş Teknoloji Sorumlusu’ndan Açıklama

Ripple Baş Teknoloji Sorumlusu David Schwartz, hala en çok ödemeler konusunda heyecanlandığını söylese de, gözünün karbon kredileri ve oyun NFT’lerinde olduğunu da söyledi.

ripple tum yasananlara ragmen gelecekten umutlu 2

Decentral konferansında konuştuktan sonra bir açıklama yapan David Schwartz, “Karbon kredileri konusunda gerçekten heyecanlıyız.” dedi. Schwartz açıklamasının devamında, “Sırf uyumun gerçekten iyi göründüğü için düşünüyorum. Şu anda karbon kredisi alanında gerçek bir sorun var ve iki set karbon kredisi yokmuş gibi hiçbir şeyin verilmediğinden emin olmak istiyoruz.” dedi.

Ripple Baş Teknoloji Sorumlusu David Schwartz, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Oyun alanında NFT’lerin çözdüğü gerçek sorunlar var. Oyuncuların eski oyunlarda rahat olma eğiliminde olduklarını ve geliştiricileri daha yeni ürünlere kadar takip etmekte tereddüt edebildiklerini düşünüyorum. Sıfırdan başlamak zorundasın ve bir kayıp hissi bulunuyor. NFT’leri yanına alabilseydiniz, o zaman bu kayıp hissini yaşamazdınız ve oyun stüdyosunun sizi istediği oyuna geçme olasılığınız daha yüksek olurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala