bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,717.07 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,138.23 0.31%
bnb
BNB (BNB) $ 592.56 0.36%
solana
Solana (SOL) $ 145.47 1.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529653 0.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460633 1.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161119 0.02%

Ripple CEO’sundan ABD hakkında çarpıcı açıklamalar

ripple ceosundan abd hakkinda carpici aciklamalaref

Kripto para sektörü hızlı ilerleyen bir sektör olmasından dolayı yapılan yenilikler çok fazla dikkat çekiyor. Birçok önemli isim bu konu özelinde açıklamalarda bulunuyor. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, ABD’nin kripto girişimlerinin kaçınması gereken tek ülke olduğunu söyledi. Brad Garlinghouse, Singapur, İngiltere, BAE ve İsviçre’nin ABD’nin benimsemesi gerektiğini düşündüğü akıllı kripto politikalarına sahip yetki alanları olduğunu söylüyor.

Ripple CEO’sundan ABD ile açıklama

ABD menkul kıymetler düzenleyicisi ile yasal bir mücadele içinde olan Ripple CEO’su Brad Garlinghouse‘a göre, Amerika Birleşik Devletleri şu anda dünyada bir kripto para birimi girişimi başlatmak için uygun bir yer olmadığını belirtti.

ripple ceosundan abd hakkinda carpici aciklamalarrt

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse

Brad Garlinghouse 12 Eylül’de Singapur’daki Token 2049’da düzenlenen panelde, “Şu anda sizi şirket kurmaya teşvik etmeyeceğim tek ülke ABD’dir” dedi. Garlinghouse ayrıca ABD’nin tüketicileri korurken kripto yeniliğini teşvik eden politikaları yürürlüğe koyarak; Singapur, Birleşik Krallık, Birleşik Arap Emirlikleri ve İsviçre gibi ülkelerden not almasını da istediğini belirtti.

Garlinghouse, bu dava stratejisinin işe yaramadığını söyledi. Ripple ile Grayscale’in mahkemesinin SEC’i yenmesinin mahkemenin ruh halinin sektörün lehine döndüğünü gösterebileceğini iddia etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala