bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,343.78 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,033.81 0.98%
bnb
BNB (BNB) $ 577.28 0.96%
solana
Solana (SOL) $ 168.20 2.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520137 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.483607 6.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152817 1.37%

Ripple CEO’su, SEC Davasına İyimser Bakıyor

ripple ceosu sec davasina iyimser bakiyor

Ripple (XRP) CEO’su Brad Gralinghouse, uzun süredir devam eden SEC ile Ripple arasındaki dava hakkında konuştu. CNBC’ye verdiği bir röportajda sorulara yanıt veren Gralinghouse, dava sürecinin “iyi ilerleme” kat ettiğini belirtti.

ripple ceosu sec davasina iyimser bakiyor 2

SEC ile Ripple arasındaki dava sürecinin neredeyse bir yıldır devam ettiğini söyleyebiliriz. Geçen ay, Sulh Hakimi Sarah Netburn, SEC‘e Ripple‘la alakalı emir verilmişti. Garlinghouse, sürecin, Ripple’ın lehine gittiğini düşünüyor. Bu sebeple, seneye dava süreciyle alakalı sonuca varılması mümkün.

Açıkçası hakim tarafından sorulan soruları iyimser yorumluyoruz. Yargıç bunun sadece Ripple ile ilgili olmadığını, bunun daha geniş sonuçları olacağını anlıyor.

Bloomberg’in bir raporunda Ripple‘ın genel danışmanı Stuart Alderoty konuyla alakalı konuştu. Alderoty, SEC düzenlemelerinin uygunsuz olduğunu dile getirdi. Bu nedenle SEC yerine, Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonunun daha büyük bir rol üstlenmesini önerdi.

Ripple, SEC Dava Sürecine Rağmen Güven Kazanmaya Devam Ediyor

Ripple ile SEC arasında süregelen dava ile ilgili, Brad Gralinghouse, iyimser yorum yapmıştı. Dava sürecine rağmen, XRP‘nin hızla büyüdüğü gözlemlemek mümkün. Öyle ki, Ripple’ın büyüme performansı yüzde 11’lik büyüme kazanarak, günlük aktif adres oranı 142.700’e ulaştı.

Ripple’ı eleştirmesi ile tanınan Messari CEO’su Ryan Selkis, kısa süre önce, şirketin menkul kıymetler kanunu ihlali nedeniyle dava açılması çağrısında bulunmuştu. Aksine, eski Commodity Futures Trading Commission (CFTC) başkanı Christopher Giancarlo, yorumlarında “XRP bir menkul kıymet değil” diyerek Ripple lehine konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala