bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,313.23 0.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.16 0.38%
bnb
BNB (BNB) $ 613.82 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.02 4.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523022 1.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468374 2.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149822 1.92%

Revolut İngiltere’nin Tavrı Nedeniyle Singapur’a Genişliyor

revolut ingilterenin tavri nedeniyle singapura genisliyor

İngiltere merkezli dijital bankacılık uygulaması Revolut, İngiltere’nin kripto para birimleri hakkındaki şüpheci tavırları nedeniyle Singapur’a genişleme planını açıkladı. Şirket Singapur Para Otoritesi’nden Ödeme Hizmetleri uygulamasına bütünleşmiş para birimi işlemlerini gerçekleştirmek için onay aldığını açıkladı.

Revolut İngiltere’yi Neden Terk Ediyor?

Süper uygulama olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Revolut, son dönemde kripto ve ipoteğe dayalı ürünlerini genişleteceğini açıklamıştı. Revolut’un bu açıklamasının ardından şirketin bir üst düzey yöneticisi de geçtiğimiz gün şirket içindeki 100 kişinin kripto ve Web3 yeniliklerine odaklandığını söylemişti.

Hızla büyümeye devam eden Revolut’un İngiltere’de bulunan merkezini Singapur’a taşımasının en büyük nedenlerinden birisi İngiltere’nin kripto varlıklar konusunda sert ve şüpheci tutumu olabileceği aktarılıyor. Son dönemde İngiltere’de kripto varlıklara sıcak bakılmayan bazı açıklamalar da Revolut’un İngiltere merkezini taşıma düşüncesini besliyor.

revolut ingilterenin tavri nedeniyle singapura genisliyor 2

Merkezini Singapur’a taşımayı düşünen Revolut, bu kararındaki ilk somut adımı aldığı yeni bir izinle atmış oldu. Şirketin Singapur’da bulunan müşterileri artık Revolut uygulaması üzerinden kripto para birimi alımı yapabilecek, satabilecek ya da saklayabilecek. Revolut ayrıca Singapur’da kullanıcıların ortak tüccarlara ürün ya da hizmet satın alımlarında ödeme yöntemi olarak kripto seçeneğini de kullanıma sunacak. Son olarak Revolut’un yanı sıra küresel kripto para birimi şirketi olan Luno’da Singapur’da Singapur Para Otoritesi’nden İlkesel Onay iznini almış durumda. Luno’nun küresel genişleme ve Singapur ülke müdürü Sherry Goh açıklamasında şunları söyledi:

Bu izin ile, müşterilerimizin platformumuza güvenmelerini sürdürmeleri için önemli bir adım atıyoruz. Kullanıcılarımız güvenilir ve güvenli bir şekilde uygulamamızı kullanabilecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala