bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,450.27 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,152.28 0.22%
bnb
BNB (BNB) $ 612.18 0.70%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527523 0.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471353 1.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150558 0.72%

Revolut, ABD’deki Müşterileri için Kripto Seçeneklerini Genişletiyor

revolut abddeki musterileri icin kripto seceneklerini genisletiyordfd

Dijital banka uygulaması Revolut, son dönemde yaptığı çalışmalar ile sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Bu kez Revolut, ABD’deki müşterileri için 29 kripto parayı platformuna dahil ettiğini açıkladı. Söz konusu bu hamle ile beraber Revolut, kripto para seçenekleri arasına Dogecoin de eklemiş oldu.

Revolut, Apex Crypto ile Ortaklık Kurdu! Kripto Seçeneklerini Genişletti

İngiltere merkezli dijital bankacılık uygulaması Revolut, ABD’deki müşterileri için Apex Crypto ile ortaklık kurdu. Bu ortaklık kapsamında Revolut, ABD’de Dogecoin (DOGE), SOL, AVAX ve Shiba Inu dahil olmak üzere 29 yeni kripto para birimini platformuna ekliyor. 

revolut abddeki musterileri icin kripto seceneklerini genisletiyoras

Revolut küresel kripto para birimi başkanı Mazen Eljundi konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bugün, müşterilerimize çok daha çeşitli bir kripto seçeneklerine erişim sağlamak için token portföyümüzü dört katından fazla artırdık. Ticaret, ayda 200.000 dolara kadar komisyonsuzdur.

Ayrıca belirtmek gerekirse daha önce Revolut, ABD operasyonları için kripto varlık saklama hizmeti sağlamak üzere Paxos ile ortaklık kurmuştu ancak bu ilişkiyi ağustos başında sonlandırmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala